Gorj: Sute de persoane au protestat la Târgu-Jiu împotriva clasei politice

Gorj: Sute de persoane au protestat la Târgu-Jiu împotriva clasei politice

Câteva sute de persoane, majoritatea tineri, au protestat joi seara în municipiul Târgu-Jiu, pentru a doua zi consecutiv, în memoria victimelor incendiului din clubul "Colectiv", dar și împotriva actualei clase politice.

* LIVE UPDATE O nouă zi de proteste în Piața Universității și în țară, după tragedia de la Colectiv

Manifestanții s-au adunat inițial în centrul municipiului, în Piața Prefecturii și au plecat apoi în marș către mai multe zone din oraș, îngreunând traficul pe mai multe artere de circulație. Ei au ajuns și la sediul Primăriei orașului unde au scandat lozinci împotriva conducerii instituției, cerându-le demisia autorităților locale.

Protestatarii au purtat pancarte și bannere pe care erau scrise mesaje precum "Afară cu hoții din țară", "Nepăsarea ucide", "Toate partidele, aceeași mizerie!", "Vrem spitale, nu catedrale".

După ce au mărșăluit pe mai multe străzi din municipiu, manifestanții s-au întors în Piața Prefecturii unde s-au așezat în genunchi și au rostit "Tatăl nostru" în memoria victimelor tragediei din clubul "Colectiv".

Evenimentul a fost unul pașnic, nefiind înregistrate incidente.

AGERPRES / (AS — autor: Irina Poenaru, editor: Marius Frățilă)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”