Grevista de la Caracal o să fie supărată. Al ei era mai ieftin/Căcatul mâncat de Mugur Ciuvică la Antena3 costă 15.000 de euro, lunar

Grevista de la Caracal o să fie supărată. Al ei era mai ieftin/Căcatul mâncat de Mugur Ciuvică la Antena3 costă 15.000 de euro, lunar

Căcatul mâncat de Mugur Ciuvică la Antena3 costă 15.000 de euro pe lună, informează kmkz.ro. Adică vreo 660 de milioane lei vechi. Adică peste 70 de salarii minime pe economie. Această veste o va indigna sigur pe proasta aia de la Caracal, care se dădea grevistă tot la Antena3. Pe bani mult mai puţini. 

Ce spunea Ciuvică despre Voiculescu în 2004

„De aproape două săptămâni, liderul PUR îmi transmite amenințări și ultimatumuri, într-o manieră care amintește de metodele de intimidare ale fostei Securități. Faptul că Dan Voiculescu, creatorul și președintele PUR, a condus firma CRESCENT, care a făcut afaceri cu fosta Securitate, este un adevăr pe care l-am susținut și îl voi susține în continuare, chiar dacă, înaintea campaniei electorale din această toamnă, Dan Voiculescu încearcă o operațiune de spălare a imaginii sale și a partidului cu care se identifică”.

Ce spune Ciuvică despre Voiculescu în 2014

Mugur Ciuvică a comentat, în cadrul emisiunii La Ordinea Zilei, sentinţa dată astăzi în dosarul Telepatia. „Înţeleg că Băsescu nu crede totuşi în telepatie, pentru că a trebuit să-i dea senzorial indicaţii judecătoarei, că i-a dat la televizor. (...) A vrut să fie sigur că aude judecătoarea de la el şi a auzit judecătoarea şi i-a dat cinci ani”, a declarat Mugur Ciuvică.

„Chestia asta cu telepatia e ridicolă. E o parte din rechizitoriu ridicolă, dar cu partea aia ridicolă cu tot, judecătorii i-au dat cinci ani lui Voiculescu, şase ani lui Mencinicopschi. Adică nebunie de pedepse. Devine o obişnuinţă. Sunt decizii ale instanţei cu puşcărie fără probe. Fără probe”, a adăugat Mugur Ciuvică.

 
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce face fosta soţie a lui Mihai Neşu, la șapte ani de la divorț

2 Uff, găina bătrână se screme să pară „bună”...

3 Conspirația tăcerii / Cine este femeia care a accidentat mortal două fete în București și a fost lăsată în liber…

4 Într-un gest fără precedent, toți europarlamentarii români cer șefei Comisiei mai multe posturi pentru români …

5 ULTIMA ORĂ Grave nereguli în calculul pensiilor militare: unele pensii din MAI sunt prea mari, cele din MApN s…