Iași: Prognostic rezervat în cazul celui de-al doilea student înjunghiat

Iași: Prognostic rezervat în cazul celui de-al doilea student înjunghiat

Prognosticul în cazul studentului înjunghiat în căminul din campusul Târgușor este rezervat, a declarat prof.univ.dr. Diana Cimpoeșu, medicul coordonator al UPU-SMURD din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iași. 

Potrivit medicului, studentul în vârstă de 20 a fost adus în spital cu multiple răni la nivelul capului, toracelui, abdomenului, membrelor inferioare și antebrațului.

"A fost internat în clinica de chirurgie, unde a fost intubat, tratat pentru șoc hemoragic și pentru că a suferit leziuni de căi aeriene. A fost dus în sala de operație din cauza unor leziuni la cap, torace și abdomen, cea mai gravă fiind leziunea la nivel hepatic (ficat-n.r), antebraț și arteră radială. Leziunile suferite sunt grave, prognosticul este rezervat. Sperăm ca vârsta să îl ajute să supraviețuiască", a declarat dr. Cimpoeșu.

Conform acesteia, familia studentului urmează să ajungă în cursul acestei zile la spitalul ieșean.

Tânărul este unul dintre cei doi studenți care au fost înjunghiați în cursul dimineții, într-o cameră din căminul C4, din campusul Târgușor, de un coleg. Cealaltă victimă, un student din Republica Moldova, a fost înjunghiată mortal cu mai multe lovituri de cuțit.

Potrivit medicului Diana Cimpoeșu, medicii de la SMURD au constatat că acesta a suferit și arsuri pe o suprafață de aproximativ 10 la sută din corp. Cu toate eforturile depuse, echipajul medical sosit la fața locului a fost nevoit să constate decesul după aproape o oră de resuscitare.

Atât victimele, cât și agresorul sunt studenți în primul la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași.

Agresorul a dispărut din camera de cămin, nu înainte de a o incendia. El este căutat de polițiști și a fost dat în consemn. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...