Iași: Un bărbat a găsit un portofel cu aproape 1.400 de euro și l-a predat polițiștilor

Iași: Un bărbat a găsit un portofel cu aproape 1.400 de euro și l-a predat polițiștilor

Un bărbat în vârstă de 48 de ani a adus la sediul Poliției Municipiului Iași un portofel în care erau aproape 1.400 de euro, pe care l-a găsit într-un centru comercial.

Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Iași a declarat, luni, că ieșeanul a declarat că a găsit un portofel în care se aflau 1.355 de euro și 20 de lei. Câteva ore mai târziu, la sediul Poliției Municipiului Iași s-a prezentat o femie în vârstă de 31 ani, pentru a reclama pierderea portofelului.

"Aceasta fără nici o ezitare și-a recunoscut portofelul, precizând cu exactitate suma de bani care se afla în interior. Astfel, polițiștii i-au predat toate bunurile pe baza de dovadă", a explicat Anca Vâjiac.

Polițiștii recomandă cetățenilor să nu neglijeze bunurile de valoare și banii pe care îi au asupra lor și să le țină asigurate în buzunarele interioare ale hainelor sau în genți, pe care să nu le lase nesupravegheate.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina