LIVE TEXT Monitorizare Antena 3: Ziariştii citesc mesaje de la telespectatori în care oamenii sunt îndemnaţi să iasă în stradă şi să-l apere pe Voiculescu

LIVE TEXT Monitorizare Antena 3: Ziariştii citesc mesaje de la telespectatori în care oamenii sunt îndemnaţi să iasă în stradă şi să-l apere pe Voiculescu

LIVE TEXT Monitorizare Antena 3: Cum se vede ziua cea mai importanta a lui Dan Voiculescu la televiziunea pe care a fondat-o. Manipularea de manual cu Telepatia
Sentinta asteptata vineri in dosarul de coruptie Dan Voiculescu - ICA este principalul subiect al zilei la Antena 3, postul TV fondat de omul de afaceri. Antena 3 a prezentat in ultimele saptamani asa-zise dovezi si dezvaluiri potrivit carora dosarul Voiculescu e unul politic, tinta fiind eliminarea lui Voiculescu din viata publica. In ciuda atacurilor repetate la magistrati, Antena 3 nu a primit nici o sanctiune de la CNA in aceasta perioada.

Ora 23:10 Mihai Gadea: Daca maine cand venim la sediu il gasim sigilat transmitem din strada. Daca se intrerupe emisia din cand in cand nu va speriati, gasim noi o solutie. O sa transmitem din strada.

21.56 Cum isi manipuleaza Antena 3 telespectatorii in seara condamnarii lui Dan Voiculescu: Post confiscat

Vineri seara, dupa sentinta de 10 ani de inchisoare pentru Dan Voiculescu si confiscarea unei parti din avere, Antena 3 a postat pe ecran, in partea dreapta jos, mentiunea "Post confiscat". Cu o vocea voit emotionata, Mihai Gidea si toate celelalte vedete ale postului au atacat dur judecatorii, procurorii si pe Traian Basescu, spunind ca in urma sentintei postul Antena 3 a fost confiscat. Realitatea e insa alta.

Minuta sentintei pronuntata vineri de completul Curtii de Apel arata ca judecatorii au dispus confiscarea imobilului in care Antena 3 functioneaza, si in nici un caz confiscarea actiunilor companiei care opereaza postul ori a bunurilor companiei. Imobilul din Soseaua Bucuresti - Ploiesti 25 - 27 nu este proprietatea societatii care opereaza Antena 3, ci este utilizat de societate in baza unui contract de chirie.

Cu alte cuvinte, Antenei 3 si companiei care o opereaza (S.C. ANTENA 3 S.A, condusa de Emanuel Mihai Gidea) nu i-a fost confiscat nimic.

Ora 20:40 Mircea Badea anunta ca duminica, la ora 5, se va duce sa se "plimbe" in jurul Palatului Cotroceni

"Ma voi duce sa ma plimb in jurul Palatului Cotroceni, voi utiliza dreptul meu de a ma plimba in jurul Cotroceniului", a spus Mircea Badea, subliniind ca nu cheama pe nimeni sa i se alature.

Colegii sai din l-au intrebat daca nu cumva se va duce sa se plimbe incepand cu ora 5 dupa amiaza, iar Mircea Badea confirma.

Adrian Ursu anunta ca si el voia sa mearga tot duminica, la ora 5, si isi intreaba colegii daca nu cumva ii stiau programul, iar Oana Stancu anunta si ea aceeasi ora.

Ora 20:20 "Daca vreti sa fiti impreuna cu noi in acest moment cumplit, de ostracizare a piesei independente, o puteti face. De azi, noi nu mai avem sediu", spune Mihai Gadea, in timp ce o ziarista citeste din cele "peste 1.800 de mesaje" primite de la telespectatori. "In doar cateva ore, 1800 de romani au spus ca sunt alaturi de noi sau ca ne pun la dispozitie apartamentele lor", spune aceasta.

Ora 20:18 Emisiunea are loc sub titlul "Antena 3, confiscata de Kovesi"
Ora 19:55 Mircea Badea: Eu personal voi iesi in strada, pe persoana fizica

Ora 19:30 Dana Grecu face un tur prin studiourile Antenei 3 si prezinta diplomele obtinute, precum si certificatul cu cel mai mare steag desfasurat din lume, "nu un steag de partid, steagul Romaniei". "A primit mai mult decat violatorii!", isi exprima regretul Dana Grecu.

18.08: Alessandra Stoicescu: 60 de romani din LA merg sa protesteze la consulatul de acolo. Multumim ca se sprijina. Decizia de a pune sechestru pe sediul A3 este abuziva.

17.55. Madalin Voicu: Ce ii macina pe ei este ca A3 isi asuma sa spuna niste lucruri pe care nu le digera multi. Problema nu este Traian Basescu. El este un singur om. Dar va dati seama ce retea de judecatori si procurori are? Va dati seama ce lupta va incepe din decembrie cu acesti oameni fanatici?

17.45: Se citesc mesaje in care telespectatori isi pun la dispozitie casele pentru Antena 3 si intreaba jurnalistii de la acest post ce sa faca fiindca vor sa treaca la fapte.

17.40: Ivitat Antena 3: Daca nu se ofera protectie institutionala, solidaritate profesionala, putem recurge la publicul sau. Acest public a facut/face si va face dovada ca este prezent.

 17.30: Madalin Voicu: Eu am sa va rog sa fiti in erectie. Este interzis sa cadeti in bucuria nesimtita si canceroasa a acestui om (n.r. Basescu) care face ca lucrurile sa fie doar pe placu lui.

Ora 17.25: Dupa citirea sentintei, jurnalistii Antena 3 au citit mai multe mesaje de la telespectatori in care oamenii sunt indemnati sa iasa in strada si sa-l apere pe Voiculescu intrucat s-a comis un abuz in momentul in care a fost condamnat.

Ora 17.17: Pe burtiera scrie: Antena 3, confiscata de Kovesi

Ora 17:15: Reporter: Nici cei mai periculosi membri din gruparile de spalare de bani nu au primit cele mai aspre pedepse.

Ora 17.00: Alessandra Stoicescu: Antena 3 este aici si va ramane aici. Este o promisiune. Este ziua de cotitura pentru Justitie. Acea justitie aservita lui Traian Basescu. Acel Traian Basescu care anunta inainte de sentinta ce se va intampla. Se confisca sediul in care ne afla acum. Aceasta cladire pe care si-o doresc cu disperare este redactia Antena 3. Dan Voiculescu a fost singurul care s-a opus fatis lui Traian Basescu conducand in Parlament acea comisie care l-a suspendat in 2007. Judecatorii au decis sa fie pluton de excutie.

Ora 15.40: Alessandra Stoicescu: Au incercat sa ne închida gura. Nu au reuşit.

 15.31. Mircea Badea: Sunt la IPJ Ilfov. In spate sunt propagandistii lui Basescu care ma filmeaza. Ce legatura are sediul Antenei 3 cu ICA.  Tot Acest dosar este il legatura cu Antena3. Am sentimente de vinovatie. Daca m-as intoarce in timp nu stiu daca as mai merge pe aceasta cale. Fiindca vad ca oamenilor li se intampla lucruri rele.

 15.28. Gadea despre Antena 3: Cu toate ca a fost o zi foarte grea, am constatat acelasi profesionalism ca de fiecare data. Noi cei de aici nu vom ceda. Vom incerca sa spunem adevarul asa cum am facut-o in toti acesti ani. Avem insa nevoie de d-voastra. Sa fim impreuna. Sa ne transmiteti gandurile d-voastra. Exista multe locuri in care se va putea emite si le vom gasi impreuna cu d-voastra.

15.19 M.B. o decizie dementă, criminală. 

15.17 Este luat în direct Mircea Badea. Pluton de execuţie, cel mai evident şi strident proces politic din ultimii 25 de ani.

15.15 Oana Stancu scoate flăcări pe nas în direct: martiriul nostru, al celor drepţi, continuă. Românii sunt chemaţi la luptă, ca în 1989.

15.10 Gâdea: Vom face tot ce stim noi cei de aici pentru a nu opri emisia acestui post. Nu suntem ca ei, nu am furat, nu am luat bai de la clanuri mafiote. Nu suntem ca ei. Este momentul sa vedem de ce suntem in stare.

 15.06: Gâdea catre telespectatori: O sa avem nevoie de d-voastra. Poate va fi cineva care ne va gazdui in curtea lui. Singuri este foarte posibil sa fim invinsi. Este incredibil ce s-a intamplat. Ce legatura are sediul Antena 3 cu privatizarea?

 15.00: Mihai Gadea: S-a dispus si confiscarea sediului Antenei 3. E un dictat politic in justitie. Tinta a fost fondatorul trustului de presa care detine pozitia numarul 1

14.57: Mihai Gadea: Aici nu este vorba doar despre 12 persoane, in spatele acestor persoane este Antena 3. Ne uitam despre ce este capabil acest regim. Aceasta condamnare este greu de explicat. Nu este suficinta condamnarea procesului lui Dan Voiculescu, se confisca sediul Antena 3. Daca cineva un dubiu, acum este clar. Aici nu mai este vorba de Antena 3, este vorba de aceasta tara si aceasta natiune.

14.57 A apărut Gâdea. Ce este la gura lui seamănă a dambla. Băsescu ne-a făcut-o. Citeşte un text reieşit din creierul său sufocat de ură. Boul spune că au fost trimişi în închisoare. De fapt, unii dintre ei au luat cu suspendare.

 4.50: Adrian Ursu: Pedeapsa cea mai grea pentru Dan Voiculeascu, masurile economice, apropie dosarul de Antena 3. Insa nu vor putea opri opiniile taioase si pertinente ale jurnalistilor Antena 3.

 14.48: Adrian Ursu: Este inimaginabil cum aceste pedepse au fast majorate si s-au luat masuri patrimoniale extrem de ciudate. Se confisca sediul Antena 3.  Aceste masuri duc la inchiderea gurilor jurnalistilor Antena 3. Acesta a fost de fapt scopul acestui dosar.

 14.40: Adrian Ursu catre Mencinicopschi care a primit 8 ani de inchisoare: Dincolo de rolul nostru vreau sa va transmit ca suntem cu d-voastra.Mencinicopschi

 14.34:  Adrian Ursu acuza o sentinta "dupa dictarea procurorilor". Este o sentinta fara precedent, o agravare a condamnarilor de la fond.

14.30 Sunt fierţi. Doar Ursu mai poate vorbi. Dumitrescu a dispărut din peisaj. Cretinul de Ursu spune că i-au dat 10 ani de puşcărie ca să rimezecu cei 10 ani de mandat ai lui Băsescu.

14.20 Alessandra Stoicescu repetă: Acum vom vedea daca e un complet de judecata sau pluton de executie. Avem de-a face cu procesul secolului....

14.06 Ursu şi Dumitrescu lansează mici torpile către Victor Ponta şi actuala majoritate parlamentară.

 13.57: Doi grei ai Antenei 3 in studio pentru a comenta verdictul: Razvan Dumitrescu si Adrian Ursu. Lipsesc insa Gadea si Badea - artileria grea

13.40 Se dau în reluare declaraţiile tuturor celor care spun că expertizele sunt imaginaţia procurorilor, a expertei, a bietului răţoi care măcănea pe fundal.

13.30 Este un război politic. Care pe care. Dana Grecu îl desfiinţează pe prietenul cu răţoi al lui Gâdea. D.G. repetă obsesiv fraza omul cu un răţoi. A spus-o de 20 de ori. 

13.15  Alessandra Stoicescu: La ora 14.00 vom vedea daca e un complet de judecata sau pluton de executie

12.53 Se anunţă că la ora 14.00 se dă verdictul. Fără camere de luat vederi.

 12.44: Adrian Ursu: In cazul Nastase, magistratii au incercat sa imbrace o forma minima de legalitate. In dosarul Telepatia s-au depasit limitele si nu s-au mai obosit sa caute acoperiri. Motivele de optimism in legatura cu o sentinta corecta sint extrem de limitate

12.43 Deşi toată dimineaţa au bătut câmpii că e vacanţă judecătorească şi că Voiculescu este singurul judecat, Sabina Iosub, aflată la faţa locului, s-a dat de gol în direct că judecătoarea din Doarul ICA tocmai judecă un alt dosar. Incredibil....

  Ora 12.27: Alessandra Stoicescu: Este ziua maturitatii in justitie. Erorile, falsurile si lucrurile manarite din dosar ne fac sa ne intrebam daca justitia va trece acest examen de maturitate. Sunt prea multe lucruri cu tenta politica in dosar

Ora 12.16: Gheorghita Mateut, avocatul lui Voiculescu: Unica solutie legala nu poate fi decat achitarea

Ora 12.07: Razvan Dumitrescu: Justitia, in loc sa administreze dreptate, s-a transformat in instrument de exercitare a puterii

!!! Ora 11.47: E incredibil cum toti ziaristii Antena 3 - multi dintre ei greu de banuit de lipsa de inteligenta - perpetueaza dezinformarea lansata de Dan Voiculescu, care denumeste dosarul Telepatia. HotNews.ro a explicat in ce consta manipularea lansata de Voiculescu si aparatorii sai

Ora 11.45: Continua demonizarea expertului DNA care a stabilit valoarea prejudiciului. Este una dintre principalele tinte ale Antenei 3 in ultimele saptamani


Ora 11.26: Val Valcu, invitat la A3: Permanent va ramane ideea "de ce nu ai acceptat si un alt expert". De ce in dosarul Flota ai acceptat doi experti si in dosarul Voiculescu doar unul? De aceea vor persista indoieli asupra justitiei

Ora 11.10: Voiculescu, postare noua pe blog: Am indraznit sa nu cenzurez in niciun fel libertatea presei si exercitiul liber al profesiei nobile de jurnalist. Le multumesc jurnalistilor de la Antena 3 pentru scrisoarea lor de suflet. Voiculescu se refera la o scrisoare de sustinere semnata de mai multi angatati ai Antenei 3 in urma cu cateva zile, in care angajatii trustului scriau: Stim ca acest dosar fabricat s-ar fi putut inchide in orice clipa, daca ati fi facut "pactul cu diavolul". Ar fi insemnat sa renuntati la demnitate si la onoare. Nu ati facut-o. Si pentru asta va respectam.

Ora 10.56: O dovada de empatie cu ziaristii HotNews.ro de la cititorul Lambda: Cineva nu a fost cuminte si e pedepsit sa se uite azi toata ziua la A3 :)

Ora 10.35: Burtierele la declaratiile lui Voiculescu: Mi-am asumat o lupta. La onoare, demnitate si curaj nu renunt

Ora 10.07: Burtiera: Instanta, grabita sa dea sentinta. La stirile diminetii, o serie de reportaje prezinta doar punctele de vedere ale inculpatilor si avocatilor acestora. Inculpatii sint victimizati, exemplu: "Profesorul Gheorghe Mencinicopschi, un om de stiinta care si-a dedicat viata cercetarii, a devenit si el victima intr-un dosar politic".

Context:

Antena 3 este principalul instrument media de care Dan Voiculescu s-a folosit in ultimii ani, de la lansarea din 2005. Daca in prima faza Voiculescu a folosit Antena 3 in jocurile sale politice, in ultimii doi ani postul TV a avut un rol major in atacarea unor institutii esentiale ale statului de drept: DNA, Inalta Curte, Curtea Constitutionala. Postul este condus de Mihai Gadea, care are functia de director general, dar realizeaza si principala emisiune din prime-time, Sinteza Zilei.

Preluare http://www.hotnews.ro/

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după aproape 7 ani de relație

2 Categoria „valori” / Așa arată casele interlopilor / Adrian Beleaua se laudă pe TikTok cu foișorul din curte

3 Categoria „valori” / „Bujilă” și Leo de la Kuweit, la un pas de bătaie / În conflict a intervenit și Anaser

4 Imagini rare cu „Șmecherii României” pe Coasta de Azur

5 Numai în România e posibil așa ceva!