Liviu Dragnea: Se impune o analiză a activității miniștrilor PSD până la finalul anului

Liviu Dragnea: Se impune o analiză a activității miniștrilor PSD până la finalul anului

Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, spune că a discutat cu premierul Victor Ponta despre o analiză a activității miniștrilor PSD, până la finalul anului, el adăugând că acest lucru nu ar însemna automat și schimbări din funcție.

"Am vorbit cu prim-ministrul astăzi și recunosc că am vorbit și ieri la Congres (...) că ar trebui, în perioada următoare, și el și noi să ne gândim dacă este nevoie — poate nu este nevoie — de ceva schimbări în structura Executivului, poate ca membri ai Guvernului sau poate ca secretari de stat. O analiză serioasă trebuie făcută. Nu putea face nimeni o analiză serioasă și responsabilă în această perioadă care a fost destul de agitată politic pentru noi, dar care s-a terminat ieri", a declarat luni președintele PSD, la finalul ședinței Biroului Permanent Național al partidului.

Dragnea a adăugat că, în urma acestei analize, în cazul în care premierul va considera că are nevoie de o îmbunătățire într-un anumit domeniu se va discuta, prim-ministrul urmând să aibă "tot sprijinul".

"Nu poate să nu fie de acord cu o discuție. Totuși, o discuție nu omoară pe nimeni", a spus președintele PSD, întrebat dacă premierul s-a declarat de acord cu o astfel de discuție.

În opinia lui Liviu Dragnea, o analiză a activității miniștrilor PSD se impunea chiar dacă nu ar fi avut loc congresul social-democraților.

"Chiar dacă nu erau evenimentele din partid, după o perioadă de funcționare a acestui Guvern, a oricărui Guvern, este nevoie de această analiză. Adică, până la sfârșitul anului, trebuie făcută această analiză, care se poate termina, nu neapărat, cu schimbări de miniștri, ci poate cu îmbunătățirea unui tip de comunicare, a unei activități într-un domeniu sau altul. Așa ca fiecare ministru să știe că nu îl analizează nimeni și că, indiferent ce face, e de bine, nu cred că e sănătos. Nu e bine pentru sănătate, să zicem", a explicat președintele PSD.

Liderul social-democraților a menționat că nu este adevărată informația apărută în spațiul public potrivit căreia ar fi spus că ar fi nevoie de "o împrospătare" a Guvernului pe anumite portofolii. "Este o informație neadevărată. Nu eu împrospătez. Eu nu sunt împrospătorul Guvernului, numai că eu cred că primul-ministru trebuie să facă această analiză și eu sunt sigur că o va face, o vom discuta împreună, ne va prezenta în coaliție, nu e numai un apetit al PSD", a mai declarat Dragnea. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...