MAE: Zece români, accidentaţi vineri în Italia, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat

MAE: Zece români, accidentaţi vineri în Italia, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat

Un microbuz s-a răsturnat, vineri după-amiază, pe autostrada A4 din Italia, fiind răniţi zece cetăţeni români, a informat sâmbătă MAE la solicitarea MEDIAFAX, precizând că niciunul dintre răniţi nu se află în stare gravă.

MAE: Zece români, accidentaţi vineri în Italia, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Conform sursei citate, Consulatul General al României la Trieste s-a autosesizat cu privire la accidentul rutier produs în după-amiaza zilei de 18 aprilie pe teritoriul Italiei, în care au fost implicaţi 15 cetăţeni români şi a solicitat informaţii suplimentare autorităţilor locale.

”Din informaţiile preliminare obţinute de la autorităţile italiene a rezultat faptul că un microbuz s-a răsturnat pe autostrada A4 în timp ce se îndrepta către Trieste. În urma accidentului, 10 cetăţeni români au fost răniţi şi transportaţi la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Niciunul dintre răniţi nu se află în stare gravă”, precizează MAE.

Ministerul menâionează că oficiul consular este în legătură permanentă cu autorităţile locale şi este pregătit să acorde asistenţă consulară în limita competenţelor.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după aproape 7 ani de relație

2 Categoria „valori” / Așa arată casele interlopilor / Adrian Beleaua se laudă pe TikTok cu foișorul din curte

3 Categoria „valori” / „Bujilă” și Leo de la Kuweit, la un pas de bătaie / În conflict a intervenit și Anaser

4 Așa o fi?

5 Cifrele nu mint niciodată