Mesajul şefului SRI pentru preşedintele ales Iohannis

Mesajul şefului SRI pentru preşedintele ales Iohannis

George Maior, despre ce se va intampla cu mandatul sau la sefia SRI odata cu schimbarea de la Cotroceni: Presedintele ales va face o analiza, isi va forma opinia despre felul in care mi-am exercitat mandatul si va lua desigur o decizie

Directorul Serviciului Roman de Informatii George Maior a declarat vineri, raspunzand unei intrebari, ca presedintele ales Klaus Iohannis va lua o decizie cu privire la cine va asigura conduecrea serviciului dupa ce va prelua mandatul, va analiza situatia si isi va forma o opinie despre felul in care actualul sef si-a exercitat mandatul.

"In momentul in care dl presedinte isi va prelua mandatul, va face o analiza - care va fi facilitata si de faptul ca intram in bilantul SRI, inca de la sfarsitul anului si inceputul anului viitor -, isi va forma opinia despre felul in care mi-am exercitat mandatul si va lua, desigur, domnia sa o decizie in conformitate cu ceea ce va vedea", a declarat George Maior.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”