Mircea Dușa: Invitarea rezerviștilor la Centrele Militare este o activitate care se realizează permanent

Mircea Dușa: Invitarea rezerviștilor la Centrele Militare este o activitate care se realizează permanent

Ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, a declarat joi, la Târgu Mureș, răspunzând unei întrebări, că invitarea rezerviștilor la Centrele Militare este o activitate care se realizează permanent, care a fost realizată și înaintea declanșării crizei din Ucraina.

"În conformitate cu legea, invitarea rezerviștilor la Centrele Militare este o activitate care se realizează permanent, anual și este o activitate care a fost organizată dintotdeauna. Se invită pentru a se actualiza baza de date, nu are nicio legătură cu ceea ce se întâmplă (în Ucraina, n.r.) este o activitate permanentă pe care am desfășurat-o și acum doi ani, și acum trei ani și în fiecare an", a arătat Dușa.

Precizarea ministrului vine după ce în presă au apărut informații potrivit cărora verificarea rezerviștilor s-ar face în contextul situației tensionate din estul Ucrainei.

Ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, participă, joi, la Târgu Mureș, la ceremonia de aniversare a 25 de ani de la înființarea Secției de pregătire medico-militară. Secția de pregătire medico-militară are în prezent 55 de studenți, dintre care 32 de fete, și este parte componentă a Institutului Medico-Militar din cadrul Ministerului Apărării Naționale. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

2 Interlopi la PNL

3 Cine sunt cei patru „oameni obișnuiți" care i-au făcut partid lui Dragnea

4 DEZVĂLUIRI Pesediștii înroșeau telefoanele / Presiunile puse de cumnatul lui Adrian Năstase asupra conducerii AS…

5 Dur articol! Așa este, domnule președinte?