Nichita susține că a apelat la psiholog, pentru că pasiunea pentru iubita lui depășea limitele normalului

Nichita susține că a apelat la psiholog, pentru că pasiunea pentru iubita lui depășea limitele normalului

Primarul municipiului Iași, Gheorghe Nichita, a recunoscut în fața judecătorilor de la Tribunalul București că este extrem de gelos, iar pasiunea pe care a dezvoltat-o pentru Adina Samson iese din limitele normalului, motiv pentru care a apelat și la sprijinul unui psiholog. * Adina Samson îi aduce acuzații grave primarului Gheorghe Nichita

Detalii despre acest caz apar în motivarea deciziei judecătorilor de la Tribunalul București, care au respins pe 1 mai propunerea procurorilor DNA de arestare preventivă a primarului din Iași.

În fața judecătorilor de la Tribunal, Gheorghe Nichita a susținut că iubita lui, Adina Samson, suferă de o boală autoimună, iar el a făcut tot ce este posibil pentru a-i reda acesteia starea de sănătate, inclusiv la unități medicale din Germania.

Primarul a arătat că, în anul 2014, în timp ce se afla într-o tabără în județul Hunedoara, a primit un telefon de la sora Adinei Samson, care i-a spus că aceasta din urmă se află într-o stare extrem de gravă, motiv pentru care a trimis-o imediat pe șefa lui de cabinet pentru a o convinge să meargă la spital.

Mai mult, Nichita a declarat că Adina Samson a avut mai multe căderi psihice, fiind aproape de o tentativă de suicid.

Primarul le-a mai spus judecătorilor că a petrecut timp îndelungat cu Adina Samson și că "îi este extrem de greu să accepte ideea despărțirii, fiind extrem de gelos, conștientizând însă că este o diferență de vârstă de 25 de ani".

"Pasiunea pe care a dezvoltat-o pentru martora Samson Adina Mihaela iese din limitele normalului, motiv pentru care a apelat și la sprijinul unui psiholog care este chiar decanul Facultății de psihologie din Iași. Nu crede că trebuie să fie arestat pentru o pasiune umană, pe care încearcă să o amelioreze și să o vindece", le-a mai declarat primarul magistraților, potrivit motivării instanței.

Potrivit DNA, în perioada ianuarie — aprilie, Gheorghe Nichita, abuzând de funcția de primar, i-a determinat pe doi șefi ai Poliției Locale Iași să o supravegheze pe iubita lui, Adina Samson . AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...