Nicușor Constantinescu: Dacă mă vor exclude din PSD voi înființa Partidul Dobrogenilor

Nicușor Constantinescu: Dacă mă vor exclude din PSD voi înființa Partidul Dobrogenilor

Președintele suspendat al Consiliului Județean (CJ) Constanța, Nicușor Constantinescu, a afirmat, vineri, că în situația în care va fi exclus din PSD, va înființa o nouă formațiune politică, denumită Partidul Dobrogenilor.

"Dacă nu mă vor și mă dau afară, fac altă structură, fac Partidul Dobrogenilor, este vreo problemă? Fac Partidul Dobrogenilor, îi iau și pe ăia din Tulcea și facem un partid nou. Că a zis Năstase odată, când am fost cu Mazăre în ședință de Guvern, în 2004: 'Băi, voi vreți să intrați cu pașaport în Dobrogea?'. I-am răspuns: 'Nu ne-am gândit domnule premier, dar e o idee bună'", a spus Nicușor Constantinescu, la finalul unei conferințe de presă.

Declarația a fost făcută în contextul în care, vineri, președintele interimar al PSD Constanța, senatorul Nicolae Moga, a făcut publică o adresă semnată de liderul PSD, Victor Ponta, și de secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi, prin care organizația județeană a PSD Constanța este anunțată că "domnul Nicușor Constantinescu este suspendat din calitatea de membru de partid până la întrunirea Consiliului Județean Constanța".

Suspendarea lui Nicușor Constantinescu a fost făcută după ce, zilele trecute, acesta a trimis mai multe adrese organizațiilor PSD din județul Constanța, în calitate de președinte executiv al partidului, deși, conform lui Nicolae Moga, el a fost suspendat din respectiva funcție.

Nicușor Constantinescu a fost trimis în judecată în mai multe dosare penale de către procurorii DNA, în prezent el aflându-se sub control judiciar. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD a „câștigat” Primăria Sectorului 1! Justiția paralelă a Partidului a găsit 1360 de voturi în plus pentru „…

2 Avertismentul profesorului Virgil Păunescu în legătură cu vaccinurile

3 Așa o fi?

4 Categoria „valori” / A murit „El Magico” Raj, celebrul dealer al vedetelor

5 Mafia cu gulere galbene / Te crucești când citești așa ceva!