O fetiţă de 9 ani din Deva, dată în urmărire naţională, după ce nu a mai ajuns acasă de la şcoală

O fetiţă de 9 ani din Deva, dată în urmărire naţională, după ce nu a mai ajuns acasă de la şcoală

O fetiţă de 9 ani din Deva a fost dată în urmărire naţională şi în consemn la frontieră, după ce, vineri, ea a luat maxi-taxi de la şcoală pentru a merge acasă, dar nu a mai ajuns la destinaţie, informează Poliţia Română.

O fetiţă de 9 ani din Deva, dată în urmărire naţională, după ce nu a mai ajuns acasă de la şcoală

Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată, vineri seară, de o tânără în vârstă de 19 ani, cu privire la faptul că sora sa, Roxana-Adriana Olaru, de 9 ani, a urcat într-un maxi-taxi, după terminarea orelor de curs, în jurul orei 14.00, pentru a se deplasa la domiciliu, dar nu a mai ajuns acasă.

Fata a plecat din zona Micro 15, deplasându-se spre domiciliul aflat spre Aleea Patriei.

"La data dispariţiei, minora era îmbracată cu pantaloni de trening de culoare neagră, cu dungi roşii şi roz pe partea exterioară; bluza vişinie cu dungi negre; geacă de culoare galbenă, cu glugă, prevazută cu nasturi mari în partea din faţă, iar în picioare purta cizme tip UGG de culoare neagră (imitaţie de piele). Semnalmente: înălţime 1,20 - 1,30 m; greutate 25-30 kg; ochi căprui; păr şaten, tuns până la nivelul umerilor; corpolenţa astenică", mai precizează Poliţia.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au încercat să o găsească pe minoră, însă fără rezultat. Din acest motiv, fata a fost dată în urmărire naţională şi în consemn la frontieră.

Poliţiştii solicită tututror celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”