O tânără spune că medicul a dezvirginat-o în timpul unui control. CABINETUL GINECOLOGIC, ÎNCHIS

O tânără spune că medicul a dezvirginat-o în timpul unui control. CABINETUL GINECOLOGIC, ÎNCHIS

Un cabinet ginecologic din Piteşti a fost închis de inspectorii DSP / FOTO: www.csid.ro

Saptămâna trecută, o tânără de 24 de ani a acuzat-o pe Nataşa Neniţoiu că a dezvirginat-o în timpul unui control de specialitate. Fata a depus şi o plângere la DSP Argeş. În urma controlului, inspectorii au decis să închidă clinica.

"Nu se respectau normele de igienă, era un pericol pentru sănătatea publică a pacientelor care intrau în acel cabinet", a spus Octavia Hontaru, director DSP Argeş. Pentru că medicul a refuzat să-i lase pe inspectorii DSP să intre în cabinet, aceştia au cerut ajutorul poliţiştilor.

Medicul ginecolog neagă toate acuzaţiile care i se aduc şi spune că fata care a reclamat-o nici măcar nu a fost la ea la cabinet şi că a aflat acuzaţiile din presă.

"În această clinică totul este de unică utilizare. Dacă era ceva adevărat se venea cu nişte eprubete, se luau culturi din tot cabinetul, se luau instrumente, s epuneau şi se dovedeau. Este o campanie de denigrare", a spus Nataşa Neniţoiu, medic ginecolog.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pe numele medicului. Familia fetei implicate în scandal refuză să facă declaraţii, dar speră ca poliţiştii să rezolve cazul.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…