Patronul Alistar Security și alte 7 persoane, arestați preventiv

Patronul Alistar Security și alte 7 persoane, arestați preventiv

Patronul firmei Alistar Security, Dan Alistar, și alte 7 persoane au fost arestați preventiv joi în urma deciziei Tribunalului București. Instanța a admis cererea procurorilor Parchetului de arestare preventivă a celor opt inculpați.

Decizia nu este definitivă și poate fi contestată.

Patronul Alistar Security, Dan Alistar, a fost reținut marți seară alături de alte șapte persoane într-un dosar de evaziune și spălare de bani cu prejudiciu de aproximativ trei milioane de euro.

Procurorii și polițiștii au efectuat marți 75 de percheziții în București și județele Ilfov, Timiș, Călărași, Buzău, Teleorman, Bacău, Prahova și Ialomița și au pus în aplicare 58 de mandate de aducere în acest dosar.

Potrivit anchetatorilor, prin intermediul unor societăți fantomă se înregistrau operațiuni fictive în scopul deducerii ilicite de TVA iar suma totală spălată prin circuitul evazionist se ridică la aproximativ 10 milioane de euro. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro