PERCHEZIȚII DNA la Consiliul Județean Iași/Liberalul Adomniței, președintele CJ, VIZAT de ANCHETĂ

PERCHEZIȚII DNA la Consiliul Județean Iași/Liberalul Adomniței, președintele CJ, VIZAT de ANCHETĂ

Procurorii anticorupție efectuează la această oră 21 de percheziții. Descinderile vizează și Consiliul Județean Iași. Anchetatorii verifică documente și calculatoare de la direcția economică și de la direcția de investiții. Președintele CJ Iași este liberalul Cristian Adomniței. Potrivit unor surse, vizat de anchetă este președintele instituției, Cristian Adomniței.
 
 Comunicatul Direcției Naționale Anticorupție:

„Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Iași efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție și a unor infracțiuni de fals, comise în perioada 2013-2015.

În cursul zilei de 15 aprilie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 21 locații situate în municipiul Iași, din care 19 la sediul unei instituții publice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.”

.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria