PERCHEZIȚII DNA la Consiliul Județean Iași/Liberalul Adomniței, președintele CJ, VIZAT de ANCHETĂ

PERCHEZIȚII DNA la Consiliul Județean Iași/Liberalul Adomniței, președintele CJ, VIZAT de ANCHETĂ

Procurorii anticorupție efectuează la această oră 21 de percheziții. Descinderile vizează și Consiliul Județean Iași. Anchetatorii verifică documente și calculatoare de la direcția economică și de la direcția de investiții. Președintele CJ Iași este liberalul Cristian Adomniței. Potrivit unor surse, vizat de anchetă este președintele instituției, Cristian Adomniței.
 
 Comunicatul Direcției Naționale Anticorupție:

„Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Iași efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție și a unor infracțiuni de fals, comise în perioada 2013-2015.

În cursul zilei de 15 aprilie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 21 locații situate în municipiul Iași, din care 19 la sediul unei instituții publice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.”

.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ultimele informații din sondaje / PNL este pe trend crescător / PSD băltește la 25 / 26% / Mari emoții în zona partide…

2 VIDEO Drumul Expres Craiova - Pitești / Imagini din dronă cu tronsonul unde românii de la UMB lucrează în forță

3 Așa o fi? Judecați voi!

4 Un jeg / „A mințit cu nerușinare” / Acuzaţii grele la adresa lui Dumitru Coarnă, viitor parlamentar PSD

5 FOTO Ea este mama Antoniei / Bunica Denise Iacobescu, la 53 de ani