Percheziţii în Constanţa: Sunt vizate firme suspectate de evaziune şi spălare de bani. Printre suspecţi - un om de afaceri care ar fi sponsorizat campania lui Nicuşor Constantinescu

Percheziţii în Constanţa: Sunt vizate firme suspectate de evaziune şi spălare de bani. Printre suspecţi - un om de afaceri care ar fi sponsorizat campania lui Nicuşor Constantinescu

Procurorii fac 15 percheziţii în Constanţa, fiind vizate 80 de firme, pentru evaziune şi spălare de bani, după ce ar fi achiziţionat fictiv diverse produse şi servicii, printre suspecţi fiind şi un om de afaceri care în 2012 ar fi sponsorizat campania lui Nicuşor Constantinescu, spun surse judiciare.

Percheziţii în Constanţa: Sunt vizate firme suspectate de evaziune şi spălare de bani. Printre suspecţi - un om de afaceri care ar fi sponsorizat campania lui Nicuşor Constantinescu (Imagine: Shutterstock)

Potrivit surselor citate, printre cele 80 de firme percheziţionate de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism sunt şi unele de publicitate.

Cele aproximativ 80 de firme suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani ar fi achiziţionat fictiv "de la produse textile până la servicii de publicitate", au declarat pentru MEDIAFAX sursele judiciare.

Procurorii urmează să ducă la audieri patru persoane, pe numele cărora au fost emise mandate de aducere. Printre acestea este şi un om de afaceri care în 2012 ar fi sponsorizat campania electorală a lui Nicușor Constantinescu pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, au adăugat sursele citate.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Milionarul Costel Alecu, „devoratorul de vedete”, a fost încarcerat în SUA

2 Așa o fi?

3 Un filon de safir în valoare de 100 de milioane de dolari, cel mai mare din lume, descoperit de muncitori care…

4 Câh...

5 Rău a ajuns băbăcioiu'! / „Însoțitoarea” și-a pus telefonul pe burta lui Țiriac, la plajă, la Mamaia!