Petre Tobă: Vor fi înființate trei noi centre de migrație

Petre Tobă: Vor fi înființate trei noi centre de migrație

Trei noi centre de migrație vor fi înființate, alături de cele șase deja existente, a anunțat, duminică, ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, în cadrul ședinței Comisiilor reunite de buget-finanțe din Parlament, care au adoptat raport favorabil pentru bugetul MAI pe anul 2016.

"În momentul de față, Inspectoratul General pentru Imigrări are în gestionare șase centre: la București, Șomcuta Mare, Rădăuți, Galați, Timișoara și Giurgiu. Am prevăzut preluarea a încă trei sedii și demararea lucrărilor pentru reabilitarea, amenajarea și dotarea acestor sedii, conform cerințelor Inspectoratului General pentru Imigrări: la Câmpulung Muscel, Tășnad și Bumbești-Jiu. Cele trei pe care le vom avea suplimentar credem că în prima etapă pot asigura o primă intervenție", a răspuns ministrul, întrebat dacă România va putea prelua cota de imigranți care i-a fost repartizată.

Bugetul Ministerului Afacerilor Interne pentru anul 2016 a fost adoptat, duminică, în unanimitate, fără amendamente , de către Comisiile reunite de buget-finanțe din Parlament. Bugetul MAI pentru 2016 se ridică la 11,693 miliarde lei.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...