Petru Lucinschi despre reținerea fiului său de către procurorii DNA: 'Sunt pur și simplu șocat!'

Petru Lucinschi despre reținerea fiului său de către procurorii DNA: 'Sunt pur și simplu șocat!'

Fostul președinte al Republicii Moldova Petru Lucinschi s-a declarat șocat de faptul că fiul său a fost reținut de către procurorii DNA și califică cele întâmplate drept 'show', informează agenția de presă Unimedia.

"Eu știu doar ceea ce cunosc. Cunosc că fiul meu are un business și nu înțeleg de ce un litigiu de business este prezentat ca unul la nivel politic. Probabil a fost nevoie de un show, e cam puțin ce se întâmplă în România și mai era nevoie de încă unul, fiindcă s-ar părea că e un litigiu economic', a declarat Lucinschi marți, pentru Prime.md.

Potrivit lui Petru Lucinschi, în urmă cu un an și jumătate fiul său i-a spus că și-a dat partenerii în judecată 'pentru că i-au furat businessul'. 'În tot acest timp îl mai întrebam, iar el răspundea că nu vor să-l ia în examinare. Peste un an și jumătate pleacă procurorul care s-a ocupat de acest caz, fără ca acest dosar să fie pus pe rol. Apoi au vrut să se împace și să rezolve pe cale amiabilă această problemă. A trecut timpul, iar apoi băiatul meu îmi spune că, gata, ne-am înțeles. Ei au recunoscut că îi sunt datori și parcă problema a dispărut, ca peste câteva săptămâni să aud această informație la televizor', a explicat Lucinschi.

'Sunt pur și simplu șocat! El (Sergiu Lucinschi) s-a adresat justiției, pentru că l-au furat, iar peste un an și jumătate să se întâmple ce s-a întâmplat. Sunt foarte uimit. În toate sunt niște limite', a subliniat fostul președinte al Republicii Moldova.

Sergiu Lucinschi a fost reținut în noaptea de luni spre marți de procurorii DNA , fiind acuzat că ar fi implicat într-un dosar pentru trafic de influență și șantaj, instrumentat de DNA Central, iar luni au fost percheziții la domiciliul acestuia, în Voluntari, județul Ilfov. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 ULTIMA ORĂ S-a instalat panica? Rusia şi-a mutat avioanele şi elicopterele din Crimeea!

3 ULTIMA ORĂ Conducerea rusă a Crimeei a părăsit peninsula în urma unui apel venit de la Moscova

4 VIDEO Filmare intimă cu premierul Finlandei, Sanna Marin, apărută pe internet

5 A dat-o în penibil! Loredana Groza s-a fotoșopat până a devenit altcineva!