Piedone își pune CENUȘĂ ÎN CAP: Îmi asum greșeala de a demisiona prea târziu

Piedone își pune CENUȘĂ ÎN CAP: Îmi asum greșeala de a demisiona prea târziu

Primarul demisionat al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a declarat ca isi asuma faptul ca nu si-a dat demisia imediat dupa tragedia din Clubul Colectiv si ca va regreta toata viata acest lucru. Acesta a explicat ca nu a putut sa comunice mai bine cu presa din cauza emotiilor.

"Transmit condoleante familiilor. Vreau sa imi intelegeti impactul emotional. Am fost la nici 20 de minute la locul accidentului. Cu toate toate prerogativele pe cere le-am avut, m-am implicat, am ajutat. Acele clipe nu le voi uita toata viata. Am vazut pompieri iesind cu copii in brate, cu oameni care urlau. Este o greseala si mi-o asum, prea tarziu, dar mi-o asum, ca nu am procedat la demisie din prima zi sau imediat dupa acident. Imi voi reprosa toata viata acest lucru. Cand v-am pus la dispozitie documentele, nu am vrut sa fug de responsabilitate, organele abilitate vor spune acest lucru in perioada urmatoare. Am vrut sa transmit mult prea multe mesaje. Nu m-a consiliat nimeni. Pe un fond emotional incarcat atat am putut sa comunic. Am iesit in fata cu atatea lucruri, acum nu am putut sa ies din cazua emotiilor. Sunt si eu om, am si eu copii acasa, vreau sa ma intelegeti ca om. Am demisionat. Era un act de normalitate", a declarat Piedone.

Intrebat de jurnalisti despre atribuirea recenta a unui contract de 40 de milioane de euro, Piedone a spus ca nu el a atribuit acest contract si a invocat din nou incarcatura emotionala. "Daca vreti sa ma vedeti in genunchi, o fac si pe asta, daca imi puneti aceste intrebari pe acest fond emotional", a spus Piedone.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria