PMP: Soluția simplă pentru Ponta ar fi demisia, până își rezolvă problemele penale pe care le are

PMP: Soluția simplă pentru Ponta ar fi demisia, până își rezolvă problemele penale pe care le are

Partidul Mișcarea Populară (PMP) susține, într-un comunicat de presă, că premierul Victor Ponta ar trebui să demisioneze și îl acuză pe acesta că a plecat în Turcia pentru a se ascunde de justiție.

"Nu este clar de ce Victor Ponta a plecat în Turcia exact în ziua în care trebuia să se prezinte la DNA, pentru a-i fi prezentate acuzațiile din dosar și a fi începută urmărirea penală împotriva sa. Nu este clar de ce medicina românească, recunoscută și respectată în plan european, nu este suficient de bună pentru pacientul Victor Ponta, dar suficient de bună pentru milioane de alți pacienți. (...) Nu este prima oară când Victor Ponta se ascunde de justiție. Ne amintim cum și-a mutat biroul la Ministerul Apărării Naționale, în plin scandal Duicu, de frica de a nu fi implicat și acuzat în dosarul respectiv", se arată în comunicatul remis, duminică, AGERPRES.

De asemenea, se mai precizează că presiunile externe asupra premierului au crescut iar soluția cea mai simplă ar fi demisia din funcție.

"După implicare într-un dosar penal, au crescut presiunile externe asupra lui Victor Ponta, care s-a ascuns de procurori sub pulpana imunității parlamentare. Singura companie externă pe care Ponta și-o mai poate permite se reduce la Putin, Lukasenko, Erdogan. Lașitatea premierului Ponta se regăsește iarăși în fuga sa în Turcia, în speranța că va câștiga timp în confruntarea cu procurorii DNA. Soluția simplă pentru Victor Ponta ar fi demisia, până își rezolvă problemele penale pe care le are. Care ar fi alternativa la demisie? Să stea fugar 45 de zile, când va fi revocat automat de președintele Iohannis?", scrie sursa citată. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…