Prahova: 26 de răniți în accidentul de la Băicoi, 19 au fost duși la spital

Prahova: 26 de răniți în accidentul de la Băicoi, 19 au fost duși la spital

Un număr de 26 de persoane au fost rănite, marți seară, în accidentul dintre un TIR și un microbuz care a avut loc în localitatea prahoveană Băicoi, 19 dintre acestea fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență (SJU) din Ploiești.

Potrivit șefului Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, Nicolae Popescu, 19 persoane au fost duse cu ambulanțele la spital, cinci dintre ele fiind în stare gravă, două suferind amputații la nivelul membrelor.

De asemenea, alte șapte persoane care se aflau în microbuz și care au suferit răni ușoare au primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând transportul la spital, a precizat sursa citată.

Din primele cercetări, se pare că TIR-ul a ieșit din parcare și nu a acordat prioritate microbuzului pe care l-a acroșat, au declarat oficiali din cadrul Poliției.

UPDATE ORA 23.21 Prahova: 12 răniți în accidentul de la Băicoi, patru în stare gravă

Un număr de 12 persoane au fost rănite în accidentul care a avut loc marți seară în localitatea prahoveană Băicoi, patru dintre acestea fiind în stare gravă, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae.

Potrivit acesteia, 11 persoane au fost deja transportate cu ambulanțele la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești, una aflându-se încă la locul evenimentului, unde se încearcă stabilizarea ei.

ORA 22.53 Prahova: Zece răniți într-un accident dintre un TIR și un microbuz la Băicoi

Un accident rutier în care au fost implicate un microbuz și un TIR a avut loc marți seară în localitatea prahoveană Băicoi, din primele informații de la fața locului rezultând că zece persoane ar fi rănite.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, la fața locului se intervine cu echipaje de descarcerare, întrucât unele persoane ar fi rămas blocate în autovehicule.

Deocamdată nu se cunosc numărul exact al persoanelor implicate, starea acestora și nici cauza producerii accidentului. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…