Prahova: Directorul Petrotel Lukoil poate circula pe tot teritoriul României; decizia este definitivă

Prahova: Directorul Petrotel Lukoil poate circula pe tot teritoriul României; decizia este definitivă

Directorul general al Petrotel Lukoil Ploiești, cetățeanul rus Andrey Bogdanov, care a fost trimis în judecată sub control judiciar într-un dosar cu un prejudiciu de aproape 1,8 miliarde euro, va putea circula pe tot teritoriul României, decizia magistraților fiind definitivă.

Potrivit portalului instanțelor de judecată, Curtea de Apel Ploiești a respins, luni, ca nefondată contestația formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova împotriva deciziei Tribunalului Prahova care a înlocuit obligația impusă lui Bogdanov de a nu depăși limita teritorială a județelor Ilfov și Prahova cu obligația de a nu părăsi teritoriul României, fără încuviințarea judecătorului de cameră preliminară sau a instanței de judecată.

Decizia pronunțată de Curtea de Apel Ploiești este definitivă.

Andrey Bogdanov a fost trimis în judecată la data de 3 august alături de alte cinci persoane fizice și două persoane juridice, respectiv SC Petrotel Lukoil Ploiești și SC Lukoil Europe Holdings Bvatrium Olanda, într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, care vizează mai multe infracțiuni, între care spălare de bani și folosirea cu rea credință a creditului societății.

Potrivit procurorilor, prejudiciul cauzat prin săvârșirea de către inculpați a infracțiunilor reținute în sarcina lor este de peste 7,5 miliarde lei, echivalent a aproape 1,8 miliarde euro.  AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?