Premieră, la TVR: După 25 de ani, Studioul 4 - Studioul Revoluției, deschis pentru publicul larg, pe 22 decembrie

Premieră, la TVR: După 25 de ani, Studioul 4 - Studioul Revoluției, deschis pentru publicul larg, pe 22 decembrie

Televiziunea Română anunță că, în premieră, la 25 de ani de la Revoluție, va deschide pentru publicul larg, în ziua de 22 decembrie, "celebrul Studio 4, cunoscut ca Studioul Revoluției". Cu această ocazie, TVR și Armata Română vor organiza o expoziție tematică.

"În data de 22 decembrie, telespectatorii vor putea vedea cum s-a transmis în direct Revoluția Română. Pentru prima dată, după 25 de ani, publicul poate intra în studioul unde Mircea Dinescu a anunțat: 'Dictatorul a fugit !', 'Am învins !'. Era 22 decembrie 1989, ora 12.55", informează un comunicat al TVR, remis joi AGERPRES.

Instituția precizează că, după un sfert de veac de la acele momente, Televiziunea Română recreează cadrul din care s-a transmis, în premieră mondială, o revoluție în direct."Pentru ca vizitatorii să poată înțelege mai bine desfășurarea evenimentelor din decembrie 1989, expoziția tematică organizată de TVR va fi susținută de Armata Română, cu elemente de tehnică militară", arată sursa menționată.

Televiziunea Română informează că accesul vizitatorilor în instituție pentru ziua de luni, 22 decembrie, se face prin intrarea din strada Ermil Pangrati nr. 8-10, iar grupurile de vizitatori se vor forma din oră în oră, respectiv la orele: 10,30, 11,30, 12,30, 13,30, 14,30 și 15,30. Vizitatorii vor avea asupra lor un act de identitate, mai arată TVR.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...