Premierul Cioloș va avea duminică seară o întâlnire informală cu Victoria Nuland (surse)

Premierul Cioloș va avea duminică seară o întâlnire informală cu Victoria Nuland (surse)

Adjunctul secretarului de stat al SUA pentru Afaceri Europene și Eurasiatice, Victoria Nuland, sosește duminică la București și va avea în cursul serii o întâlnire informală cu premierul Dacian Cioloș, au declarat pentru AGERPRES surse oficiale.

Potrivit acestora, în cadrul unei cine informale, premierul Dacian Cioloș îi va prezenta oficialului american prioritățile Guvernului pe care îl conduce.

De asemenea, cei doi vor discuta despre îmbunătățirea climatului investițiilor în România, despre situația din regiune, în special cea din Republica Moldova, dar și despre relațiile cu Ucraina și Rusia.

Parteneriatul strategic dintre România și Statele Unite ale Americii va figura, de asemenea, pe agenda discuțiilor dintre Cioloș și Nuland.

Ambasada SUA la București preciza, în cursul acestei săptămâni, la solicitarea AGERPRES, că Victoria Nuland va efectua o vizită în România, unde va avea întâlniri cu președintele Klaus Iohannis și premierul Dacian Cioloș.

"Victoria Nuland, adjunctul secretarului de stat al SUA pentru Afaceri Europene și Eurasiatice, se va întâlni cu președintele Iohannis, premierul Cioloș și alți reprezentanți ai noului Guvern, pentru a discuta probleme bilaterale de interes comun în cadrul Parteneriatului nostru strategic", susținea Ambasada Statelor Unite la București.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...