Președinta Camerei Executorilor Judecătorești, ARESTATĂ pentru 30 de zile

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au admis cererea Parchetului de pe lângă CAB de arestare preventivă pentru 30 de zile a executorului judecătoresc Dorina Gonţ şi a altor trei persoane.

Gonţ, preşedintele Camerei Executorilor Judecătoreşti de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, a fost reţinută luni, fiind cercetată într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciu de trei milioane de euro.

Peste 70 de poliţişti, sub coordonarea procurorilor Parchetului Curţii de Apel Bucureşti, au făcut, luni, 15 percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Ialomiţa, la persoane suspectate de evaziune fiscală, fiind percheziţionate şi două locuinţe folosite de soţii Dorina şi Lucian Gonţ. În urma percheziţiilor, au fost duse la audieri opt persoane.

Poliţiştii şi procurorii au pus sechestru pe mai multe conturi ale unor firme şi pe unele imobile. Surse judiciare precizează că trei societăţi comerciale foloseau servicii fictive ale unor firme din domeniul IT, consultanţă şi marketing, iar banii erau transferaţi prin intermediul a şapte societăţi fantomă în Cipru, ulterior banii întorcându-se în ţară în conturile societăţilor menţionate.

MINUTA:

Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti cu privire la inculpaţii : 1. GONŢ DORINA, 2. ABAGIU RADU, 3. MIHAI ADRIAN,4. NISTOR CIPRIAN. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor GONŢ DORINA, ABAGIU RADU, MIHAI ADRIAN şi NISTOR CIPRIAN pe o perioadă de 30 de zile, începând de la data punerii în executare a mandatelor de arestare. În baza art. 229 Cod procedură penală încunoştiinţează de îndată Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Voluntari, în vederea luării măsurilor legale de ocrotire faţă de minorul Nistor Alexis, aflat în întreţinerea inculpatului NISTOR CIPRIAN. În baza art.275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu azi, 22.04. 2015, ora 09:00..


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Jos chiloții de pe curva PSD! / „Pe Savonea și Iordache i-am găsit în anticameră la Dăncilă, la Guvern”

2 Se dau chiloții jos în PSD! / Toader a fost la Neptun, la plajă, cu Dragnea. Îl implora să-i pună „translatoarea…

3 BREAKING Data alegerilor locale va fi stabilită de Guvern! CCR a respins legea PSD / Și ordonanța de urgență de …

4 ULTIMA ORĂ Rahatul ALDE nu mai există în Parlament. Ultimele excremente, în frunte cu Vosganian, s-au revărsat…

5 VIDEO Anunț-șoc al președintelui! PSD, cu spatele la zid! / Iohannis: Guvernul va veni cu o inițiativă legislati…

recomandări

Te ia DNA: Mihali Gavril

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Vezi cum piatra asta sare de 88 de ori peste apă