Primarul interimar al Capitalei: Patru directori ai unor instituții și direcții din subordinea PMB au fost destituiți

Primarul interimar al Capitalei: Patru directori ai unor instituții și direcții din subordinea PMB au fost destituiți

Patru directori ai unor instituții și direcții din subordinea Primăriei Capitalei au fost destituiți, a anunțat, miercuri, edilul general interimar Ștefănel Dan Marin. "Au fost destituiți directorul Direcției de Cultură, cel al Administrației Monumentelor și Patrimoniului Turistic, directorul Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București și de la Direcția Audit Intern'', a declarat Ștefănel Dan Marin.

El a precizat că deciziile au fost luate în urma unei analize interne. ''Directorul Administrației Spitalelor a fost demis, ca și alți directori, în urma analizei pe care am făcut-o. Este vorba despre câțiva directori și aici nu vreau să creez un anumit val sau o direcție. Sunt foarte mulți directori care sunt competenți, îi văd că muncesc'', a afirmat primarul general interimar.

Ștefănel Dan Marin a precizat că, în locul celor demiși, au fost desemnate conduceri provizorii. ''Urmează ca în termen de 60 de zile să fie organizat concurs, pentru că toate posturile care în acest moment sunt libere vor fi ocupate pe bază de concurs", a subliniat primarul.

El a aminitit totodată că au fost suspendate contractele de muncă ale mai multor directori, "în urma comunicării cu instanțele judecătorești". "Aici vorbim despre Administrația Cimitirelor, de fostul director general economic, de directoarea de la Palatele Brâncovenești", a adăugat Ștefănel Dan Marin. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Așa o fi?

4 Udrea investeşte în cel mai scump proiect imobiliar din România

5 Bucureștiul, tortul interlopilor! / Cum au cumpărat „Sportivii“ terenurile pe care au construit blocuri cu PUD-u…