Primarul localităţii oltene Tătuleşti, Lucian Istrate, a fost împuşcat mortal la o partidă vânătoare

Primarul localităţii oltene Tătuleşti, Lucian Istrate, a fost împuşcat mortal, sâmbătă, de un prieten, în timpul unei partide de vânătoare autorizate, informează OLT-ALERT. Sosiţi la intervenţie, medicii de la Ambulanţă nu au mai putut face nimic altceva decât să constate decesul. Poliţia a demarat cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. 

Tragicul eveniment s-a petrecut în jurul orei 11.20, pe un fond de vânătoare din zona localităţii Tătuleşti. Victima nu a fost împuşcată intenţionat, ci din greşeală, potrivit primelor informaţii. În urma unui apel la 112, către locul evenimentului au plecat un echipaj SMURD, dar şi o echipă medicală de la Ambulanţă. Între timp, victima a fost urcată într-o maşină particulară care a plecat spre Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Ambulanţa s-a întâlnit cu autoturismul care îl transporta pe edil în zona localităţii Jitaru. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic, fiind nevoiţi doar să constate decesul edilului. 

„A fost un apel la 112 şi imediat un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă a plecat spre locul indicat. Între timp, pacientul a fost urcat într-un autoturism particular care a plecat spre Slatina. Ambulanţa s-a întâlnit cu autoturismul în zona localităţii Jitaru. Pacientul prezenta o plagă în zona inimii. Nu au fost iniţiate manevre de resuscitare, întrucât trecuse mai mult de 30 de minute de la deces, astfel că decesul a fost constatat oficial de medic¨, a declarat, pentru OLT-ALERT, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, medicul Marian Furtună.

Poliţia a demarat cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. „Poliţia a demarat cercerile de rigoare în acest caz”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţia Judeţean Olt, comisarul şef Claudia Radu.

Lucian Istrate se afla la cel de-al treilea mandat de primar şi era membru al Partidului Social Democrat.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Schimbare de trend în sondajele din București! Scade brusc procentul indecișilor!

2 Autostrada Sibiu-Pitești: A fost scos la licitație primul tronson peste Carpați. Pe secțiunea Cornetu -Tigveni…

3 Cum se stă. Ultimele cifre și calcule din taberele principalelelor partide

4 „Era împreună cu Mihaela Rădulescu la sediul PD. A dat-o Berceanu afară din curte” / Prima amintire a lui Băsesc…

5 Document-BOMBĂ! Avocatul general al CJUE arată că înființarea Secției Speciale PSD încalcă legislația UE!