Primarul Timișoarei, AUDIAT la Poliție

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, vicepreşedinte al PNL, este audiat marţi dimineaţa la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice. Edilul a ajuns la sediul Poliţiei Timiş puţin după ora 9, cu mai multe documente.

Robu a fost chemat la SICE pentru a da declaraţii despre o investiţie din fonduri europene: clădirea Incuboxx, un centru de afaceri din domeniul IT.

La audieri au fost chemaţi toţi membrii Comisiei de Investiţii din cadrul municipalităţii, care au semnat recepţia lucrării: Aurelia Junie – şefa Direcţiei de Dezvoltare, Culiţă Chiş – şeful Direcţiei Tehnice, Martin Staia – fost şef al Direcţiei de Patrimoniu, Adrian Bere – şeful Direcţiei de Mediu, Sorin Ciurariu – fost arhitect şef al oraşului, Ciprian Cadariu – actualul arhitect şef al oraşului, Mihai Costă – şeful Direcţiei Instituţii Şcolare, Medicale, Sportive şi Culturale. Aceştia au semnat recepţia lucrării. Din comisie mai face parte şi Smaranda Haracicu, şefa Direcţiei Economice, însă această nu a iscălit procesul verbal de recepţie.

Potrivit unor surse citate de opiniatimisoarei.ro, subcontractantul firmei Saiftim, Flexik Automation, ar fi depus o plângere pentru că nu şi-a primit banii de la firma constructoare. La un moment dat, reprezentanţii subcontractantului au mers să verifice instalaţiile montate şi au luat câteva componente.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată un prădător PNL mufat la resursele statului. A și dat primul tun

2 Noua modă la Buzău / eleva cu pușcălău

3 Rareș Bogdan / „În România, dacă ești un om obișnuit și nu ai bani, cunoștințe, uși deschise la timp, mori cu z…

4 PNL, porcării identice cu PSD! Îți vine să vomiți când citești așa ceva!

5 Primul șoc pentru penali! Predoiu deschide ușa reintrării SRI în lupta anticorupție

recomandări

Te ia DNA: Vasile Puscas

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Un videoclip care îți încălzește inima