Primarul unei comune sucevene, cercetat pentru că ar fi lovit cu biciul peste picioare un vecin

Primarul unei comune sucevene, cercetat pentru că ar fi lovit cu biciul peste picioare un vecin

Primarul comunei sucevene Adâncata, Viorel Cucu (PDL), este cercetat penal pentru loviri şi alte violenţe şi distrugere şi violare de domiciliu, el fiind acuzat de un vecin că l-a lovit cu un bici peste picioare, iar de altul că i-a fisurat parbrizul maşinii.

Primarul unei comune sucevene, cercetat pentru că ar fi lovit cu biciul peste picioare un vecin

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, în urma primelor verificări s-a stabilit că primarul comunei Adâncata, Viorel Cucu , şi soţia sa au venit acasă sâmbătă seară, iar înainte de a merge la locuinţa lor, ei au intrat în curtea vecinilor, edilul având un conflict verbal cu aceştia. Membrii familiei vecine se ocupă, la fel ca şi familia primarului, de exploatarea şi comercializarea pietrei de Adâncata.

În timpul conflictului, Viorel Cucu, care avea un bici la el, a lovit peste picioare un tânăr, membru al familiei vecine.

După ce a plecat de la familia respectivă, primarul a lovit cu coada biciului parbrizul maşinii unui alt vecin, care se ocupă şi el cu exploatarea şi comercializarea pietrei de Adâncata. În urma loviturii, parbrizul autoturismului s-a fisurat.

Cei doi vecini au depus plângere la Poliţie, primarul fiind cercetat pentru loviri şi alte violenţe, distrugere şi violare de domiciliu.

Dosarul urmează să fie transmis Parchetului Judecătoriei Suceava pentru continuarea cercetărilor.

Tânărul care a fost lovit cu biciul peste picioare a lipit sâmbătă afişe electorale cu PSD, el susţinând că din această cauză primarul a devenit agresiv.

El a mai spus că nu a distrus niciunul dintre afişele cu candidatul ACL la Preşedinţie, iar cele cu candidatul PSD au fost lipite alături.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…