Procuror din Caraş-Severin suspectat de luare de mită, ridicat de DNA în urma unor percheziţii - surse

Procuror din Caraş-Severin suspectat de luare de mită, ridicat de DNA în urma unor percheziţii - surse

Un procuror de la Parchetul Tribunalului Caraş-Severin a fost ridicat de anchetatori şi dus la DNA Timişoara, în urma unor percheziţii făcute la locuinţa şi biroul acestuia, magistratul fiind suspectat că a luat mită de la un student al Universităţii ”Iosif Constantin Drăgan” din Lugoj, unde predă.

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că procurorul Valentin Cârstea de la Parchetul Tribunalului Caraş-Severin a fost ridicat de anchetatori, joi, şi urmează să fie audiat la DNA Timişoara.

Potrivit surselor citate, procurorul ar fi primit mită produse electronice şi alimente din partea unui student de la Facultatea de Drept a Universităţii ”Iosif Constantin Drăgan” din Lugoj, unde Cârstea predă. Studentul ar fi dat bunurile respective ca să obţină notă de trecere la un examen la care nu se prezentase.

Procurorii DNA Timişoara au percheziţionat, joi, atât locuinţa din Reşiţa a procurorului, cât şi biroul acestuia de la Parchetul Tribunalului Caraş-Severin, de unde au ridicat mai multe documente.

Sursele citate au adăugat că procurorul Valentin Cârstea mai este cercetat şi pentru modul în care ar fi pronunţat o soluţie faborabilă într-un dosar de urmărire penală.

Valentin Cârstea este procuror şi purtător de cuvânt al Parchetului Tribunalului Caraş-Severin şi cadru didactic la Facultatea de Drept a Universităţii ”Iosif Constantin Drăgan” din Lugoj, judeţul Timiş.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Beatrice Mahler, primul medic care recunoaște oficial adevărul: Sunt 20.000 de cazuri pe zi, de 4 ori ma…

2 VIDEO Scursura TV / Dana Budeanu mai avea puțin și-l masturba live pe Ciutacu, de „indignare”

3 VIDEO Cum începi tu, Orbane, să-ți arăți adevăratul caracter de șobolan... / Paula Herlo de la ProTV l-a dat în …

4 Târfe și cocaină în Justiție? Există o listă cu procurori care se droghează?

5 Corectă întrebare pune Liviu Avram după scandalul regizat de directorul PSD de la Foișor