Proteste la Alba Iulia, Blaj, Cugir și Sebeș

Proteste la Alba Iulia, Blaj, Cugir și Sebeș

Peste cinci sute de persoane au protestat, joi seara, la Alba Iulia, Blaj, Cugir și Sebeș, cei prezenți scandând lozinci împotriva corupției și a partidelor politice.

Cele aproape două sute de persoane care au protestat la Alba Iulia au avut același traseu ca și în seara precedentă, acestea spunând că vor ieși în stradă și sâmbătă seara.

'Toate partidele, aceeași mizerie', 'Ne-am săturat cât ne-ați furat', 'Toate partidele fură prin rotație', 'Nu vă mai vrem pe niciunul', 'Vrem educație, nu figurație ', 'De la Alba pân la mare, toată lumea vrea schimbare', 'Să fim uniți până la capăt' și 'Ieșiți din casă, dacă vă pasă' au fost principalele mesaje afișate pe pancartele improvizate de către protestatari.

În premieră au ieșit în stradă și tineri din Blaj și Cugir, în fiecare din cele două orașe câte 150 de persoane exprimându-și solidaritatea cu victimele incendiului din clubul Colectiv, dar și revolta împotriva corupției. Și la Sebeș au protestat joi seara în jur de 15 persoane.

Măsurile de ordine au fost asigurate de către jandarmi, care au avut un dialog permanent cu cei prezenți, nefiind înregistrate incidente.

AGERPRES / (AS — autor: Marinela Brumar, editor: Marius Frățilă)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...