RCS&RDS a redus tarifele la abonamentele de telefonie și internet mobil

RCS&RDS a redus tarifele la abonamentele de telefonie și internet mobil

RCS&RDS a anuntat miercuri ca a redus cu pana la 40% preturile la abonamentele Optim Nelimitat pentru clientii noi persoane fizice, care nu au alte servicii din portofoliul operatorului de comunicatii. Tariful unui astfel de abonament, care include internet mobil nelimitat in reteaua proprie si convorbiri nelimitate in orice retea nationala, a fost redus de la 10 euro pe luna la 6 euro pe luna, in cazul celor care nu mai au contractat nici un alt serviciu. Noile tarife se vor aplica si abonatilor existenti ai companiei, iar scaderea se va regasi in facturile emise pentru luna iulie.

Abonamentul Optim Nelimitat include convorbiri nelimitate in orice retea nationala si in retelele internationale fixe si pina la 3000 de minute in retelele internationale mobile, internet mobil nelimitat in reteaua proprie si 100 MB/luna pentru date in roaming national, pe care clientii ii pot utiliza gratuit.

Potrivit RCS&RDS, incepand de mierucri, 3 iunie, cei care aleg sa cumpere un astfel de abonament si nu au nici un alt serviciu fix Digi (internet sau televiziune), vor plati 6 euro/luna (TVA inclusa) fata de 10 euro/luna, anterior, iar cei care incheie doua astfel de abonamente, vor achita 5 euro/luna (TVA inclusa) pentru fiecare abonament contractat (anterior 7 euro/luna).

Clientii care au un singur serviciu fix Digi, pot opta acum pentru Optim Nelimitat si vor plati 5 euro/luna (TVA inclusa), fata de 7 euro/luna cat plateau pana acum.

Abonatii RCS & RDS care au doua servicii fixe, pot contracta Optim Nelimitat cu 5 euro/luna (TVA inclusa) si 4 euro/luna (TVA inclusa) pentru cel putin doua abonamente, pentru fiecare abonament in parte.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale