RECORD MONDIAL la Craiova!/VIDEO

RECORD MONDIAL la Craiova!/VIDEO

Un loc de joacă pentru copii costă în Craiova cât un întreg bloc de locuinţe din oraş, relatează Digi24.ro. 220.000 de euro dau edilii pe terenul cu câteva leagăne şi tobogane. Consilierii locali din opoziţie aşteaptă o explicaţie din partea primarului Olguţa Vasilescu.
 

Trei tobogane, un leagăn şi alte câteva aparate mai mici. În asta constă locul de joacă întins pe 300 de metri pătraţi şi pentru care Primăria Craiova a plătit 220.000 de euro.

„Mi se pare cam mult. Puteau să facă altceva de banii ăștia”, spune un craiovean.

O reacţie similară au avut şi consilierii locali din opoziţie, iar specialiştii imobiliari le-au împărtăşit uimirea.

„Prima tentaţie a fost să cred că este o greşeală, că virgula nu a fost bine aşezată”, spune consilierul local Dan Cherciu.

„Cu 220.000 de euro se pot achiziționa proprietăți în limitele mărginașe ale Craiovei, proprietăți cu 4 case cu teren de 400 de mp și suprafața utilă per casă de 135 mp. Poate fi achiziţionat chiar un bloc de locuinţe”, spune brokerul imobiliar Liviu Bădoiu.

Primăria a plătit mult şi pentru materialele folosite la amenajarea locului de joacă. Un metru pătrat de covor de protecţie pentru copii a costat 1.000 de lei, în condiţiile în care preţul materialului este cel mult 200 de lei pentru un metru pătrat, la firmele specializate.

Mai mult, la doar trei zile de la instalare, unul dintre tobogane s-a rupt deja. 

Primarul Craiovei a anunțat că va veni cu precizări în acest caz după ce va studia în detaliu actele.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

2 VIDEO Lovitură de manual! / Tanc rusesc lovit fatal chiar dacă-și activase sistemul de ascundere

3 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

4 Interesante amănunte...

5 Imagini care dau fiori soldaților ruși