Reprezentanții unei firme de teleshopping, vizați de perchezițiile de miercuri; prejudiciul estimat-1,5 milioane lei (surse poliție)

Reprezentanții unei firme de teleshopping, vizați de perchezițiile de miercuri; prejudiciul estimat-1,5 milioane lei (surse poliție)

Perchezițiile efectuate miercuri de polițiști îi vizează pe reprezentanții firmei de teleshopping Top Teleshop, în cauză fiind estimat un prejudiciu de 1,5 milioane de lei, au precizat, pentru AGERPRES, surse din poliție.

"Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IGPR, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, efectuează trei percheziții la domiciliile reprezentanților unei societăți comerciale bănuiți de înșelăciune și evaziune fiscală", a anunțat, miercuri dimineața, Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

Potrivit unui comunicat al IGPR, reprezentanții societății comerciale, care desfășoară activități prin intermediul unui web-site de prezentare și desfacere a unor produse de menaj și de uz casnic, sunt bănuiți că ar fi comercializat unele produse ce nu corespundeau cu cele comandate de clienți, ar fi fost de o calitate inferioară celor prezentate sau nu ar fi funcționat în conformitate cu specificațiile prezentate pe pagina de internet.

"De asemenea, aceștia mai sunt bănuiți că ar fi înregistrat în contabilitatea societății comerciale mai multe cheltuieli fictive, iar sumele de bani obținute din vânzarea bunurilor ar fi fost transferate în conturi bancare personale și retrase ulterior de la ATM-uri", se mai arată în comunicat.

La acțiune participă polițiști din cadrul IGPR, respectiv ofițeri de investigare a criminalității economice, specialiști criminaliști, precum și luptători SIAS. Activitățile beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Zvon...

3 De citit! / Este posibil, oare, așa ceva în inima României?

4 Așa o fi?

5 Băăă...