REZULTATE BACALAUREAT 2014 Timiş: Promovabilitate de 22,13% la sesiunea de toamnă

REZULTATE BACALAUREAT 2014 Timiş: Promovabilitate de 22,13% la sesiunea de toamnă

Puţin peste 22 la sută dintre candidaţii din judeţul Timiş la sesiunea de toamnă a bacalaureatului au promovat examenul, conform rezultatelor anunţate de Inspectoratul Şcolar Judeţean, în timp ce la cinci licee din judeţ niciun candidat nu a obţinut medie de trecere.

REZULTATE BACALAUREAT 2014 Timiş: Promovabilitate de 22,13% la sesiunea de toamnă (Imagine: Laszlo Mihaly/Mediafax Foto)

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Timiş, la examenul de bacalaureat, sesiunea de toamnă, promovabilitatea înaintea contestaţiilor este de 22,13 la sută.

Conform sursei citate, în judeţ sunt şi cinci licee unde niciun candidat nu a obţinut medie de trecere, precum şi 12 licee unde a fost declarat admis câte un singur candidat.

De asemenea, în judeţul Timiş niciun candidat nu a obţinut media 10.00 la acest examen.

În judeţul Timiş, la sesiunea de toamnă a examenului de bacalaureat s-au înscris 1.813 candidaţi, dintre care 1.435 au fost prezenţi, iar patru au fost eliminaţi, fiind prinşi în sala de examen cu telefonul mobil asupra lor, Un număr de 1.110 candidaţi au fost respinşi.

În anul 2013, promovabilitatea la examenul de bacalaureat, sesiunea august-septembrie, a fost de 28 la sută în judeţul Timiş.

La nivel naţional, 22,27 la sută dintre absolvenţii de clasa a XII-a au promovat sesiunea a doua a examenului de bacalaureat, înainte de contestaţii, a anunţat Ministerul Educaţiei Naţionale. Contestaţiile vor fi soluţionate între 2 şi 3 septembrie, iar rezultatele finale vor fi făcute publice pe 4 septembrie.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Călin Georgescu, cenzurat pe youtube

2 Imagini cu palatul de neam prost în care locuiește Victor Ciorbea / Acum se războiește în Justiție cu foștii pri…

3 Așa o fi?

4 Adevăruri devastatoare / Cei mai deștepți dintre „băieții deștepți” care ne-au scumpit energia. Oare procurorii …

5 Șeful Poliției din Centrul Vechi: Care a fost temeiul legal al filajului asupra lui Gavriș? Comunicatele de pr…