Român împuşcat în cap în Spania

Român împuşcat în cap în Spania

În urmă unei altercaţii, un cetăţean român stabilit în Ricla, Zaragoza, a fost împuşcat în cap şi a decedat la Spitalul Clinic din Zaragoza.

Printr-o notă de presă, Garda Civilă (Guardia Civil) anunţă că românul a fost împuşcat în cap în urmă unei altercaţii într-un local din Ricla. Agresorul a fost reţinut. Evenimentul a avut loc duminică, în jurul orei 21,40, iar în momentul în care poliţia a ajuns la locul faptei agresorul nu părăsise locul, informează Gazeta de Spania.

Conform vecinilor din localitate, ar fi fost vorba de o reglare de conturi între patru cetăţeni români, cunoscuţi în localitate şi cu antecedente în furturi şi consum de droguri. Din declaraţiile unui cetăţean reiese că trei persoane, printre care şi victima, ar fi intrat peste agresor, acesta trăgând şi ucigându-l pe tânărul de 23 de ani. Ştirea a stârnit reacţii negative în localitate, pe forumurile ziarelor ce au prezntat ştirea existând tot felul de mesaje xenofobe şi chiar organizarea unui miting pentru apărarea agresorului, mai notează sursa citată.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...