Românii care muncesc în străinătate se întorc la lucru. Peste 12.200 de maşini au ieşit din ţară în ultimele 24 de ore

Românii care muncesc în străinătate se întorc la lucru. Peste 12.200 de maşini au ieşit din ţară în ultimele 24 de ore

Potrivit Poliţiei de Frontieră, în ultimele 24 de ore, aproximativ 98.200 de persoane şi peste 24.100 de maşini au trecut vama, atât pe sensul de intrare cât şi pe cel de ieşire din ţară. Dintre acestea, 12.200 de autoturisme au ieşit din România şi 11.900 au intrat. Totodată, 35 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege, nu au fost lăsaţi să intre în ţară.

De asemenea, tot din motive legal, nu au putut ieşi din ţară 11 cetăţeni români. Aceştia nu au putut pleca din ţară fie pentru că aveau documentele expirate, fie nu aveau procură pentru copii, fie aveau documente false.

Poliţiştii au identificat 30 de fapte ilegale, respectiv o infracţiune şi 29 contravenţii, săvârşite atât de cetăţeni români cât şi străini. Valoarea amenzilor date se ridică la 5.870 de lei.

Au fost descoperite bunuri nedeclarate, ce urmau să fie introduse ilegal în ţară, care depăşeau plafonul vamal admis ori erau suspectate că ar fi fost contrafăcute. Valoare totală a acestora a fost de aproximativ 71.200 de lei.

Citeşte mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Circulaţia pe DN 1 B Ploieşti - Buzău se desfăşoară cu restricţii, luni după-amiază, în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme şi în care trei oameni au fost răniţi.

Peste 2.600 de persoane au solicitat ajutorul Ambulanţei în perioada de Paşte, potrivit managerului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, doctorul Alis Grasu. Astfel, s-au înregistrat cu 2,13% mai multe cazuri decât în perioada similară a anului trecut, susţine specialistul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”