Sibiu: Alte două persoane rănite în accidentul produs pe DN 7 au murit la spital

Sibiu: Alte două persoane rănite în accidentul produs pe DN 7 au murit la spital

Alte două persoane rănite în accidentul produs vineri seară pe DN 7, în judeţul Sibiu, după ce două maşini s-au ciocnit frontal, au murit la spital, ceilalţi patru răniţi fiind în stare gravă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că alte două persoane rănite în accidentul produs pe DN 7, în localitatea Lazaret, au decedat la spital.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 50 de ani din judeţul Vâlcea, care se afla în maşina care a provocat accidentul, şi o tânără de 18 ani din judeţul Alba, pasageră în maşina lovită.

Celelalte patru persoane rănite în accident, cu vâste cuprinse între 20 şi 45 de ani, sunt în stare gravă, fiind internate la Spitalul Judeţean Sibiu.

Accidentul a avut loc, vineri, seară, pe DN 7, în localitatea Lazaret, judeţul Sibiu, după ce două maşini s-au ciocnit frontal.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...