Sibiu: Voluntarele Animal Life au pozat alături de animale pentru un calendar

Pentru prima dată, mai multe voluntare din Sibiu ale Asociației pentru Protecția Animalelor și Naturii 'Animal Life' au fost modele, lăsându-se fotografiate alături de animalele preferate, domestice, dar și sălbatice, cu un scop nobil: ajutorarea animalelor fără stăpân.

Calendarul Animal Life este la prima ediție și este doar una dintre ideile pe care reprezentanții asociației le-au pus în practică pentru strângerea de fonduri necesare construirii unui nou adăpost pentru câinii fără stăpân din Sibiu. În cele 12 pagini ale calendarului, fiecare dintre modelele de ocazie au pozat alături de animalele preferate, fie că e vorba de animale domestice sau sălbatice. Printre paginile calendarului se pot vedea alături de frumoasele domnișoare, ulii, oi, corbi, pisicuțe și, evident, mulți câini fără stăpân. 

'Prin acest calendar, Asociația pentru Protecția Animalelor și a Naturii 'Animal Life' Sibiu dorește să exprime frumusețea animalelor și a oamenilor care le protejează. Toate modelele sunt membre ale asociației iar fondurile obținute prin vânzarea calendarului vor fi folosite pentru îngrijirea animalelor și pentru construirea noului adăpost din Dealul Gușteriței', a declarat, într-un comunicat de presă, Andreea Roseti, vicepreședinte Animal Life.

Calendarul are 12 pagini plus copertă și formatul 32 x 42 centimetri. Prețul unui calendar este de 30 de lei, iar comenzile se vor prelua la adresa calendar.animallife@gmail.com.

Un alt proiect destinat strângerii de fonduri pentru construirea adăpostului din Dealul Gușteriței este Tombola Animal Life ce oferă ca premiu suma de 1000 de euro. Înscrierile pentru această tombolă s-au încheiat, iar în 15 decembrie va fi anunțat marele câștigător al acestei sume. Premiul este oferit de către un sponsor care dorește să rămână anonim și nu provine din donațiile aferente participării la tombolă.

Cine dorește să contribuie la construirea noului adăpost sau să susțină activitatea Animal Life poate dona în continuare în unul din conturile deschise la Banca ING România.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 După ce citiți acest text să nu uitați că Institutul Cantacuzino a fost îngropat de Ponta

2 FOTO / VIDEO Priviți unde și-a izolat Pentagonul echipele de comandă pentru a monitoriza pandemia

3 VIDEO „Da, te poți infecta din aer, în anumite condiții. Masca: obligatorie. Trei scenarii pentru sfârșitul cr…

4 Ministrul Sănătăţii, mesaj dur: „Au venit de frică, dar bravează, au fugit de moarte, dar pot aduce moartea”. …

5 Tablou cu viruși punând la cale un nou atac asupra României

recomandări

Te ia DNA: Vasii Romeo

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Veverița asta a fost salvată după un uragan