Spitalul Universitar de Urgență Militar Central 'Dr. Carol Davila': Evoluția post-operatorie a lui Ponta, favorabilă

Spitalul Universitar de Urgență Militar Central 'Dr. Carol Davila': Evoluția post-operatorie a lui Ponta, favorabilă

Evoluția post-operatorie a premierului Victor Ponta este una "favorabilă", a informat joi Spitalul Universitar de Urgență Militar Central 'Dr. Carol Davila'.

"În conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Suprem de Apărare a Tării nr. 166/2006, cu modificările și completările ulterioare și a Normelor metodologice adoptate în aplicarea acestuia, Spitalul Universitar de Urgență Militar Central 'Dr. Carol Davila a fost mandatat să comunice următoarele informații privind evaluarea stării de sănătate a Prim-ministrului Victor Ponta: Astăzi, 09.07.2015, în jurul orei 13.00, premierul Victor Ponta s-a prezentat la Clinica de Ortopedie și Traumatologie a Spitalului Universitar de Urgență Militar Central 'Dr. Carol Davila' în vederea realizării consultului de specialitate pentru evaluarea stării de sănătate și stabilirii conduitei terapeutice și a protocolului de recuperare medicală post-intervenție chirurgicală", se arată în informarea unității spitalicești, transmisă AGERPRES.

Potrivit acesteia, în urma controlului medical efectuat, s-a constatat că evoluția post-operatorie a pacientului este "favorabilă", iar recuperarea acestuia decurge "în parametrii normali". De asemenea, pacientul nu are voie sa se sprijine pe piciorul operat și sa flexeze genunchiul la un unghi mai mare de 90 de grade.

Victor Ponta trebuie să respecte un program zilnic de gimnastică medicală, fizioterapie și kinetoterapie, conform standardelor internaționale, și să efectueze un control ortopedic peste 21 zile sau la nevoie. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Cresc frustrările printre soldații ruși” / Interceptări ale serviciilor de informații poloneze

2 Pe unde își țin banii miliardarii României / Detaliile inedite din dosarul furtului din casa „regelui pavelelor”

3 „Putin ar putea invada Europa anul viitor, posibil state membre ale alianței”

4 Începutul sfârșitului pentru Putin? Prețul acțiunilor Gazprom s-a prăbușit joi după ce a refuzat să plătească dividende

5 VIDEO „Pământul le ardea sub picioare, marea fierbea” / Cum i-au alungat ucrainenii pe ruși de pe Insula Șerpilor