Spitalul Universitar de Urgență Militar Central 'Dr. Carol Davila': Evoluția post-operatorie a lui Ponta, favorabilă

Evoluția post-operatorie a premierului Victor Ponta este una "favorabilă", a informat joi Spitalul Universitar de Urgență Militar Central 'Dr. Carol Davila'.

"În conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Suprem de Apărare a Tării nr. 166/2006, cu modificările și completările ulterioare și a Normelor metodologice adoptate în aplicarea acestuia, Spitalul Universitar de Urgență Militar Central 'Dr. Carol Davila a fost mandatat să comunice următoarele informații privind evaluarea stării de sănătate a Prim-ministrului Victor Ponta: Astăzi, 09.07.2015, în jurul orei 13.00, premierul Victor Ponta s-a prezentat la Clinica de Ortopedie și Traumatologie a Spitalului Universitar de Urgență Militar Central 'Dr. Carol Davila' în vederea realizării consultului de specialitate pentru evaluarea stării de sănătate și stabilirii conduitei terapeutice și a protocolului de recuperare medicală post-intervenție chirurgicală", se arată în informarea unității spitalicești, transmisă AGERPRES.

Potrivit acesteia, în urma controlului medical efectuat, s-a constatat că evoluția post-operatorie a pacientului este "favorabilă", iar recuperarea acestuia decurge "în parametrii normali". De asemenea, pacientul nu are voie sa se sprijine pe piciorul operat și sa flexeze genunchiul la un unghi mai mare de 90 de grade.

Victor Ponta trebuie să respecte un program zilnic de gimnastică medicală, fizioterapie și kinetoterapie, conform standardelor internaționale, și să efectueze un control ortopedic peste 21 zile sau la nevoie. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Citiți și voi ce măcel pun la cale Firea și Cercel!

2 ULTIMA ORĂ / Documentul care-l înfundă pe Arafat / Sursă: Procurorii DNA trebuie să facă un singur lucru

3 Amănunte / Fotografia a fost făcută luni în biroul premierului / Surse spun că autorul ar fi Ionel Dancă, șeful Ca…

4 Așa o fi? Șeful Cancelariei premierului prins într-o afacere patronată de controversatul șef de la Resurse Min…

5 BREAKING / Președintele interimar al Senatului, pesedistul Cazanciuc, cere CCR să îl scape pe Tăriceanu de cel m…

recomandări

Te ia DNA: BĂDULESCU ALINA

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

America literară - o hartă a celor mai bune cărți pentru fiecare stat - partea I