ȘTIRILE AMIEZII DIN JUDEȚE - 17 NOIEMBRIE

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obținut în județul Sibiu de aproape patru ori mai multe voturi față de candidatul Alianței electorale PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, conform procesului verbal încheiat de Biroul Electoral Județean, la finalizarea procesului electoral. Iohannis a câștigat cu 79,48% din voturi, iar Ponta a obținut 20,51%.

* Candidatul Alianței electorale PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a câștigat alegerile în județul Teleorman cu 63,42%, conform datelor transmise de Biroul Electoral Județean (BEJ). Potrivit purtătorului de cuvânt al BEJ, Eugen Ovidiu Vlad, din totalul de 214.153 de voturi valabil exprimate, Victor Ponta a obținut 135.819 (63,42 %) din opțiunile electoratului, iar candidatul ACL, Klaus Iohannis, a fost votat de 78.334 dintre alegători (36,57%).

* Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obținut 50,66% din voturile celor care s-au prezentat duminică la urne în județul Iași, în timp ce candidatul Alianței electorale PSD-UNPR-PC, Victor Ponta — 49,33%, potrivit numărătorii finale a Biroului Electoral Județean.

* Deputatul PSD de Vaslui, Adrian Solomon, coordonatorul campaniei lui Victor Ponta la nivelul județului, a declarat pentru AGERPRES că partidul său acceptă victoria candidatului ACL, Klaus Iohannis, iar votul vasluienilor a arătat că aceștia rămân în continuare fideli social-democraților.

* Tânărul inventator vâlcean Ionuț Budișteanu s-a întors de la Salonul de Invenții de la Bruxelles 2014 cu cinci premii și două medalii, obținute pentru un dispozitiv electronic menit să faciliteze prinderea unor infractorii care vandalizează un bancomat.

* Ambasada Japoniei, Japan Foundation și Muzeul de Istorie a Banatului din Timișoara vernisează luni expoziția intitulată "Kumamoto Artpolis — Arhitectură și comunicare". La eveniment va participa și ambasadorul Japoniei în România, Keiji Yamamoto. Expoziția va fi găzduită până în 30 noiembrie de Muzeul Banatului, la Galeria Bastionul Theresia.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Sondaje PSD cu erori mari și facturi uriașe

2 Lista completă a jurnaliștilor și analiștilor care-i vor pune întrebări lui Klaus Iohannis la dezbaterea de ma…

3 Cum susținea Viorica Dăncilă în PE adoptarea Ordonanței 13 care-l salva pe Dragnea

4 Ce e asta? Astăzi este ziua Olguței, cumva?

5 Rareș Bogdan / Dezbaterea lui Iohannis va fi pe model american. Ne așteptăm ca audiența să fie de peste 7 milio…

recomandări

Te ia DNA: Dan Popa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum se comportă noul iPhone 6s când e scăpat pe jos