ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 17 DECEMBRIE

Peste 30 de farmacii din județul Galați au fost sancționate de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galați în urma unor controale la cele care au contracte cu statul pentru furnizarea de medicamente, a anunțat miercuri directorul instituției, Elena Vrabie.

* O explozie a avut loc miercuri dimineață la etajul al treilea al unui bloc de garsoniere din orașul Bumbești-Jiu, în urma deflagrației fiind rănit un copil în vârstă de 4 ani, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Mihai Avramescu.

* Reprezentanții Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui au descins miercuri dimineață în mai multe locuri din județ, în vederea identificării unor posibili traficanți de țigări.

* Curtea de Apel Ploiești a dispus prelungirea cu încă 30 de zile a măsurii arestului preventiv luată față de fostul prefect de Buzău Paul Beganu și alți doi inculpați cercetați într-un dosar privind retrocedări ilegale de păduri.

* Mai mulți primari din județul Satu Mare au semnat miercuri o nouă serie de contracte de finanțare pentru investiții prin Programul Național de Dezvoltare Locală, valoarea totală a acestora fiind de 2,5 milioane lei.

* Prefectul de Bihor, Claudiu Pop, a declarat miercuri că toate comisiile din cele 101 unități administrativ-teritoriale de pe raza județului au finalizat inventarierea terenurilor.

* Aproximativ 30 de persoane au participat miercuri la acțiunea de pichetare a Instituției Prefectului — Județul Mureș organizată de Sindicatul din Învățământ "Spiru Haret", pentru susținerea revendicărilor de natură salarială formulate de personalul nedidactic din învățământul preuniversitar.

* Salvamontiștii gorjeni îi avertizează pe turiști să nu se aventureze în zona înaltă a DN 67C Transalpina, chiar dacă pe unele porțiuni zăpadă este mică, șeful Serviciului Salvamont Gorj, Sabin Cornoiu, informând miercuri că zăpada atinge un metru și jumătate în unele locuri, fiind practic imposibil de înaintat.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Bătăuş pus la pământ dintr-o singură mişcare de un poliţist. Intervenţia a durat câteva secunde

2 Viktor Orban / Vom îzbândi. Vom face mare Bazinul Carpatic. Vestul ne-a violat granițele și ne-a lăsat pradă co…

3 Psihologă / Relația sexuală normală de care vorbește CTP-ul este aia în care bărbatului i se rupe dacă femeia s…

4 ALERTĂ Zece polițiști bucureșteni, infectați cu coronavirus. Sediul instituției ar putea fi relocat

5 Marcel Vela, despre a treia etapă de relaxare: Vor fi multe surprize plăcute. Cu siguranță vor fi bine primite…

recomandări

Te ia DNA: Emilian Gămureac

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

12 metode delicioase de a găti un ou