ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 3 DECEMBRIE

ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 3 DECEMBRIE

Președintele Consiliului Județean Hunedoara, liberalul Mircea Moloț, a fost adus miercuri, în jurul orelor 11,30, la sediul DNA - Serviciul Teritorial Alba Iulia, cu o dubă a Jandarmeriei, pentru audieri. Procurorii DNA din Alba audiază miercuri mai multe persoane în dosarul în care au fost efectuate în urmă cu o lună percheziții la Consiliul Județean Hunedoara.

* Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Ion Cîlea, lider de aproape 10 ani al organizației județene a PSD, a decedat miercuri dimineață, la ora 6,00, la Spitalul Județean de Urgență din Râmnicu Vâlcea, în urma unei boli incurabile.

* Numărul consumatorilor prahoveni nealimentați cu energie electrică era miercuri la prânz de peste 8.000, cinci localități fiind total nealimentate, iar alte nouă parțial. Purtătorul de cuvânt al Electrica Muntenia Nord, Marian Popa, a precizat că în unele zone chiciura care s-a depus pe conductoare are o grosime de șase centimetri, iar în alte zone conductoarele și izolatorii au fost rupți de copaci și crengi care au cedat sub greutatea zăpezii și a chiciurei.

* Un tren inter-regio care se deplasa pe magistrala Brașov-București a rămas blocat, miercuri dimineață, timp de aproximativ trei ore, între Sinaia și Comarnic, după ce un copac încărcat cu zăpadă a căzut peste sistemul de alimentare cu energie electrică a garniturii.

* Un microbuz s-a răsturnat miercuri dimineața în zona industrială a municipiului Râmnicu Vâlcea, 13 răniți fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență, toți fiind ulterior externați, a declarat pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ, Alina Teodorescu.

* Două autocare care efectuau curse de transport pentru muncitori spre Zona Industrială Vest a municipiului Arad au fost implicate în accidente ușoare, produse pe drumul național DN 7 Nădlac — Arad din aceeași cauză: impact frontal cu autoturisme pătrunse pe contrasens, a informat comisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

* Un bărbat a scăpat cu viață după ce mașina pe care o conducea a fost lovită, în plin, de un tren de marfă, accidentul având loc la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Vaduri, în județul Bacău.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...