ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 3 NOIEMBRIE

ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 3 NOIEMBRIE

Candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a obținut 57,4% din voturile valabile în cele 286 de secții de votare din județul Mehedinți, în timp ce candidatul ACL, Klaus Iohannis, a înregistrat 21,6% din voturi, potrivit datelor finale anunțate, pentru AGERPRES, de președintele Biroului Electoral Județean, judecător Aristică Orfescu.

* Candidatul ACL la funcția supremă în stat, Klaus Iohannis, a obținut 69,87% dintre voturile din județul Sibiu, în timp ce candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a fost votat de 19,35% dintre alegătorii prezenți la urne, conform rezultatelor finale ale Biroului Electoral Județean.

* Candidatul PMP la funcția de președinte al României, Elena Udrea, a obținut în colegiul său de deputat din municipiul Roman scorul de 14,77%, acesta fiind de altfel cel mai bun rezultat obținut de ea în colegiile parlamentare din județul Neamț.

* Conducerea PNL Sfântu Gheorghe afirmă, într-un comunicat transmis luni AGERPRES, că electoratul maghiar va avea un rol important în desemnarea viitorului președinte al României și că majoritatea membrilor acestei comunități va vota candidatul ACL, Klaus Iohannis.

* Biroul Electoral Județean Caraș-Severin a recuperat în totalitate, pe parcursul nopții de sâmbătă spre duminică, cele 400 de buletine de vot a căror lipsă s-a constatat pe 2 noiembrie dintr-o secție de votare de pe raza municipiului Reșița. Buletinele de vot au fost găsite la o secție de pe raza comunei Lupac, din apropierea Reșiței.

* Fermierii care vor utiliza suprafețe de teren între 5 și 30 de hectare vor primi, începând din 2015, suma de 40 de euro în plus la hectar, față de 170 de euro/ha cât primeau pentru cinci hectare, a declarat luni ing. Florian Pavel, director executiv al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Bihor.

* Un adevărat regal muzical cu concerte simfonice, spectacole de jazz, muzică renascentistă și barocă, dar și un masterclass se va desfășura până pe 29 noiembrie la cea de-a XI-a ediție a Festivalului Muzical Internațional "Leonard", pe scena teatrului muzical cu același nume din Galați.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Nicușor Dan întoarce oficial spatele USR cu patru zile înainte de alegeri: Opțiunea mea pentru votul de dumini…

2 Reguli esențiale dacă ai simptome COVID, de la un medic de la Matei Balș. Cum se folosește un pulsoximetru și …

3 Pute a Rusia de la o poștă. Cu Mirel Palada pe coadă

4 Nu, nu este Carmen Dan! Este asistenta lui Vela, băgată în față să fie decorată de președinte! / Godină îi bate …

5 Nicușor Dan a concediat-o pe nașa Gabrielei Firea, care câștiga 4000 € / lună de la Primăria Capitalei