ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE- 30 OCTOMBRIE

ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE- 30 OCTOMBRIE

Ministrul Mediului și Schimbărilor Climatice, Attila Korodi, alături de reprezentanții Comisiei Europene din cadrul echipei pentru România a DG Regio, participă joi, la Târgu Mureș, la reuniunea Comitetului de Monitorizare POS Mediu și la o reuniune consultativă cu operatorii regionali ai serviciilor de alimentare cu apă potabilă și de canalizare din țară.

* Tribunalul Cluj a dispus arestarea la domiciliu a omului de afaceri Călin Mitică, care controlează SC Remarul 16 Februarie și SC Transferoviar Grup, a lui Teodor Gavriș, șef Serviciu Automotoare și ulterior director de tracțiune în cadrul SNTFC CFR Călători, și a altor cinci persoane într-un dosar de corupție privind activități de transport feroviar.

* Ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, a declarat joi că nu există niciun proiect de Hotărâre de Guvern privind transferul către autoritățile locale a poligonului militar din Sfântu Gheorghe, subiect vehiculat în spațiul public, în ultima perioadă.

* O nouă maternitate a fost dată în folosință joi în municipiul Drobeta Turnu Severin, a declarat pentru AGERPRES directorul Spitalului Județean de Urgență (SJU) Mehedinți, dr. Marinică Stoian.

* Un număr de 22 de carduri de sănătate au fost refuzate de beneficiari și au fost returnate către Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Galați, pentru că titularii nu au vrut să le primească din motive religioase sau de teama cipurilor, a declarat joi, directorul CJAS Galați, Elena Vrabie.

* Majoritatea unităților de învățământ din județul Gorj sunt pregătite pentru sezonul rece, atât în privința aprovizionării cu combustibil, cât și a funcționării surselor de încălzire cu care sunt dotate, a declarat joi, în cadrul Colegiului Prefectural, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ), Ion Ișfan.

* Iubitorii de groază și mister vor putea să intre în atmosfera unică de Halloween între zidurile reci și întunecoase ale Castelului Bran, în cadrul unui eveniment special ce va fi organizat în ziua de 1 noiembrie, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES de administrația castelului.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /