ȘTIRILE SERII ÎN JUDEȚE - 17 NOIEMBRIE

ȘTIRILE SERII ÎN JUDEȚE - 17 NOIEMBRIE

Un ofițer de poliție judiciară l-a avertizat prin niște intermediari pe primarul municipiului Pitești, social-democratul Tudor Pendiuc, despre faptul că vor fi efectuate percheziții în dosarul în care acesta era cercetat pentru fapte de corupție, conform motivării arestării preventive a edilului.

* Fostul șef al Poliției Rutiere Brașov, Claudiu Tămârjan, a fost eliberat din arestul Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, după ce Curtea de Apel Brașov a decis, la sfârșitul săptămânii trecute, înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu. El se afla în arest din 25 iunie.

* Un bărbat în vârstă de 57 de ani a murit luni, într-un accident rutier produs pe DN 64, în afara localității Dobrosloveni, potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Olt.

* Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a declarat luni că autoritățile locale sunt 'neputincioase' în încercările de combatere a cerșetoriei, neavând suficiente resurse umane pentru stoparea fenomenului.

* Consiliul local Sfântu Gheorghe, întrunit luni în ședință extraordinară, a suplimentat bugetul teatrului românesc "Andrei Mureșanu" cu suma de 126.000 de lei pentru a putea plăti utilitățile și salariile angajaților până la sfârșitul anului.

* Consiliul Județean Maramureș a semnat, luni, contractul pentru proiectarea și execuția centrelor de colectare a deșeurilor voluminoase ce urmează a fi construit la marginea comunei Fărcașa.

* Vicepreședintele PSD, primarul ieșean Gheorghe Nichita, a apreciat luni, în cadrul unei conferințe de presă, că premierul Victor Ponta nu are motive să demisioneze de la conducerea Guvernului sau a formațiunii politice.

* Deputatul PNL Octavian Popa a declarat luni, într-o conferință de presă, că, "atâta timp cât există o anumită majoritate parlamentară, Guvernul Ponta va rămâne", însă a subliniat că "unii din PSD vor să părăsească guvernarea" și că nu este exclus "ca anumite forțe politice să retragă sprijinul actualului cabinet".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…