Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

ȘTIRILE SERII ÎN JUDEȚE - 22 OCTOMBRIE

Vicepremierul Liviu Dragnea, ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a avut miercuri, la Cluj-Napoca, o întâlnire cu episcopul Eparhiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla, Florentin Crihălmeanu, ocazie cu care a vizitat Catedrala pe care comunitatea credincioșilor greco-catolici o construiește din 1991.

* Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a declarat miercuri, la Buzău, că "nu este un scop în sine să desființezi o instanță de judecată", el adăugând însă că din cele 30 de instanțe aflate pe lista depusă la Parlament în vederea desființării, jumătate ar putea să rămână.

* Ministrul delegat pentru Ape, Păduri și Piscicultură, Doina Pană, a declarat miercuri că vrea o prioritizare corectă pe bugetul de anul viitor a lucrărilor de investiții derulate de Apele Române, motiv pentru care intenționează să viziteze cât mai multe șantiere ale acestora. În acest scop, ea a precizat că săptămâna aceasta va vizita astfel de lucrări din opt județe ale țării.

* Filiala de Cruce Roșie Bacău a început miercuri distribuția a peste 300 de tone de mere, primite în urma unor donații efectuate de sponsori băcăuani, către persoane aflate în dificultate din județele Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui, Harghita și Covasna.

* Spitalul din orașul Brezoi se va extinde anul viitor, printr-un proiect cu finanțare europeană, urmând să aibă trei noi secții — ortopedie, obstetrică-ginecologie și mică chirurgie, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, primarul Robert Schell.

* Compartimentul de Radiologie Intervențională a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Târgu Mureș a realizat o embolizare prostatică, aceasta fiind prima intervenție de gen realizată într-un spital public din România, a anunțat miercuri, conducerea spitalului.

* Curtea de Apel Pitești a respins, miercuri, contestația în anulare formulată de fostul polițist Cristian Cioacă împotriva condamnării definitive în dosarul uciderii soției sale, avocata Elodia Ghinescu. Contestația în anulare a fost respinsă ca nefondată, decizia instanței fiind definitivă, conform informațiilor publicate pe portalul instanțelor de judecată din Argeș.

* Peste 500 de elevi cu rezultate de excepție la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale și profesorii îndrumători au fost premiați, miercuri, de conducerea Inspectoratului Școlar Județean Iași, în cadrul celei de-a treia ediții a Galei Excelenței în Educație.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ALERTĂ Sentința lui Dragnea, pe 27 mai! Procurorii au cerut pedepse mărite. Avocat: „Ne e imposibil să dovedim…

2 ALERTĂ Sentința lui Dragnea, pe 27 mai! Procurorii au cerut pedepse mărite. Avocat: „Ne e imposibil să dovedim…

3 Informație. Frații Mazăre sunt foc pe Dragnea! „Radu nu va tăcea, îi va plăti cu sec!”

4 Amănunte. CCR a amânat pentru a patra oară, pe data de 5 iunie, SPEȚA Dragnea. Sesizarea PNL a fost respinsă

5 ALERTĂ Sentința lui Dragnea, pe 27 mai! Procurorii au cerut pedepse mărite. Avocat: „Ne e imposibil să dovedim…

recomandări

Te ia DNA: MIZDRAN MIHAITA MARIAN

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Coaste de miel cu mentă și chimion