Suceava: Câteva sute de localnici au participat la înmormântarea socrului lui Traian Băsescu

Suceava: Câteva sute de localnici au participat la înmormântarea socrului lui Traian Băsescu

Traian Băsescu, împreună cu soția și fetele sale, dar și sute de localnici au participat sâmbătă, la Suceava, la înmormântarea lui Gheorghe Andrușca, socrul fostului președinte. La ceremonia religioasă de la Biserica ''Sfânta Treime'', dar și din cimitirul ''Eternitatea'' din cartierul sucevean Burdujeni au participat, de asemenea, primarul Sucevei Ion Lungu, liderul PMP Suceava, Cornel Popovici, și câțiva membri ai filialei sucevene a PMP.

Au trimis coroane de flori copreședintele PNL Vasile Blaga, senatorul PNL Gheorghe Flutur, deputatul PNL Ioan Bălan, precum și Elena Udrea.

Gheorghe Andrușca, tatăl Mariei Băsescu, a murit joi, la vârsta de 96 de ani.

Înmormântarea lui Gheorghe Andrușca a avut loc sâmbătă, în Cimitirul ''Eternitatea'' din cartierul sucevean Burdujeni, trupul neînsuflețit fiind depus la capela Bisericii ''Sfânta Treime'' din proximitatea casei unde locuia familia Andrușca.

Gheorghe Andrușca a fost depus îmbrăcat în uniformă militară. Fost veteran de război și locotenent colonel în cadrul Jandarmeriei, Andrușca a fost înmormântat cu onoruri militare.

Vecinii bătrânului au povestit că acesta a suferit mult după ce, în urmă cu trei ani, a murit soția sa, Aurora, la vârsta de 83 de ani. După decesul Aurorei Andrușca, bătrânul a stat într-un azil privat din localitatea suceveană Ilișești.

Traian Băsescu a spus că socrul său ''a trăit frumos și drept'', exprimându-și regretul că nu l-a invitat niciodată la Cotroceni, de Ziua Națională, și nici nu a dat curs propunerilor Jandarmeriei pentru a-l avansa la gradul de general. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Omul Rusiei? / Noi amănunte despre lectorul universitar mort într-un accident de bicicletă la doar 47 de ani

2 O imagine care ar trebui să dea fiori rușilor...

3 Baronul PSD Arsene, prins între 2 grupări de interlopi în Italia?

4 Sorana Cîrstea a dezvăluit secretul transformării ei: Declarații tari după parcursul din America

5 Un adevăr crunt din Ucraina...