Teodorovici despre o presupusă legătură cu Bitu: Nu îl cunosc

Teodorovici despre o presupusă legătură cu Bitu: Nu îl cunosc

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a afirmat miercuri că nu îl cunoaște și nu are nicio legătură cu Octavian Bitu, director al Complexului Sportiv Național - Sala Polivalentă din București, reținut cu o zi în urmă de procurorii DNA.

"Nu îl cunosc. Am auzit ieri la anumite televiziuni lucrul acesta. Nu îl cunosc. Am fost la masa respectivă. Nu poți să știi cu cine stai la masă. Eram absolut întâmplător la acea masă, nu am nicio legătură cu persoana respectivă", a spus Teodorovici, întrebat, la Parlament, dacă are vreo legătură cu Octavian Bitu.

Ministrul a precizat că a fost invitat de niște cunoștințe la o nuntă.

"A fost și el invitat la acea masă, eu am avut invitație din partea unor cunoștințe care chiar aveau un eveniment foarte frumos, o nuntă, în acea perioadă, la mare, deci, efectiv întâmplător, absolut niciun fel de legătură", a explicat Teodorovici.

Octavian Bitu, director al Complexului Sportiv Național — Sala Polivalentă din București, aflat în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, a fost reținut marți de procurorii DNA, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunilor de șantaj și luare de mită. Presa a susținut că acesta ar fi un cunoscut al ministrului Eugen Teodorovici. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

2 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio

5 Foarte interesante amănunte!