Trupul neînsufleţit al omului de afaceri Cătălin Chelu a fost adus în ţară din Iordania

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Cătălin Chelu a fost adus în ţară, din Iordania, unde omul de afaceri a murit în spital, şi a fost depus la Biserica Sfântul Nicolae din Galaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Cătălin Chelu a ajuns la Galaţi în noaptea de meircuri spre joi, în jurul orei 02.00, şi a fost depus la Biserica Sfântul Nicolae, aflată într-o zonă centrală a oraşului.

Joi dimineaţă, la Biserica Sfântul Nicolae se aflau la capătâiul omului de afaceri câteva rude şi cunoscuţi, pe maşinile cu care au venit aceştia fiind puse fotografii cu chipul lui Cătălin Chelu. Sicriul va rămâne până vineri la biserica din Galaţi, Cătălin Chelu urmând să fie înmormântat la sfărşitul săptămânii, la Craiova, oraşul său natal, unde este înmormântat şi tatăl acestuia.

Omul de afaceri Cătălin Chelu, condamnat definitiv la şase ani de închisoare în dosarul "Mită la MAI", pentru tentativa de mituire a fostului secretar de stat Dan Valentin Fătuloiu, a murit, luni, într-un spital din Amman. Apropiaţi ai acestuia spun că omul de afaceri, în vârstă de 47 de ani, avea probleme cardiace.

În 8 septembrie, omul de afaceri Cătălin Chelu a fost condamnat definitiv la şase ani de închisoare de Curtea de Apel Bucureşti, în dosarul "Mită la MAI", pentru tentativa de mituire a fostului secretar de stat în Ministerul de Interne Dan Valentin Fătuloiu.

Trei zile mai târziu, Cătălin Chelu a fost dat în urmărire naţională de Poliţie, după ce nu a fost găsit la domiciliu pentru punerea în aplicare în mandatului de executare a pedepsei.

Omul de afaceri Cătălin Chelu a fost acuzat că, din august şi până în 12 noiembrie 2010, i-a promis chestorului şef Dan Valentin Fătuloiu suma de un milion de euro. În schimbul banilor, Fătuloiu - care, potrivit procurorilor DNA, a fost denunţător în acest dosar - trebuia ca, în calitatea sa de secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, să "îndeplinească acte contrare îndatoririlor de serviciu, respectiv să stopeze prelucrarea în sistem integrat a informaţiilor din dosarele penale având ca obiect infracţiuni comise de către Chelu Cătălin Constantin şi persoanele apropiate acestuia".

 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Cattani de România lovește din nou! Dosar penal la DNA în cazul achiziției de măști medicale de la …

2 Mafie pe față! / Mandatul de arestare în lipsă emis pe numele lui Iorgulescu Jr. a fost anulat pe motiv de viciu…

3 Milițianul Neluțu, care a infectat zeci de persoane la spitalul Gerota din Capitală, a fost externat pe ascuns…

4 Cei „12 apostoli” ai dezinformării despre coronavirus au ajuns și în România

5 VIDEO Generalul Oprea face ordine la Suceava: Cadrele medicale care refuză carantina au ca variante șomajul te…

recomandări

Te ia DNA: Vasii Romeo

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi sloganuri fake amuzante